Cuvinte GRELE la adresa unui deputat socialist. „E un nenorocit, idiot şi ticălos”

Vlad Bătrâncea rupe Harta României Mari. Captură video: agora.md

Vlad Bătrâncea rupe Harta României Mari. Captură video: agora.md

Individul, deputat-dodonist în Parlament, care a rupt, public, harta României, e un nenorocit, idiot şi ticălos. Atât! Însă nu tâmpenia unui tâmpit ar fi tema principală în această „ţară suverană şi independentă”, pentru că noi, „suveranii şi independenţii”, deputaţi tâmpiţi, idioţi utili, descreieraţi politici şi rătăciţi „ştiinţifici” am mai văzut, scrie Constantin Bârcă în „Literatura și Arta”.

Numeric, la această categorie, cred că ocupăm un loc de frunte în lume, nu numai la sărăcie, prostie, laşitate, ticăloşie şi trădare. Tema noastră, „naţională”, la tâmpenie şi ticăloşie e cu mult mai gravă!

Socialiștii îi ațâță pe unioniști! Harta României Mari, ruptă în Parlament

Gravă şi veche, cu rădăcini seculare, aş zice, dar mai gravă ca în prezent istoria acestui pământ şi neam mi se pare că n-a întâlnit.

Lazurca despre isprava unui socialist: Nu afectează România

Au, unde s-a mai văzut, s-a auzit, ca în plin Parlamentul unei „ţări suverane şi independente”, ziua-n amiaza mare, în văzul tuturor, aleşii poporului să se împroaşte reciproc cu zoi, să înjure cu „blea”, „na hren”… să se facă cu ou şi cu oţet, să se numească „doi metri de bulbuci”, să se trimită în toate orificiile, să facă fel de fel de gesturi dezgustătoare? Doar la noi şi doar… „în numele şi întru fericirea „boborului” pe care îl reprezintă şi pentru care mai că nici nu dorm, nu mănâncă, ci doar cu grija lui se mai ţin. O companie, o adunătură de indivizi fără demnitate, verticalitate şi morală, în faţa căreia un „coleg” nesimţit, un criminal ordinar poate să se ridice şi, zâmbind ca prostul satului în mijlocul târgului, sfidător, să rupă harta României.

Păi, pentru o aşa faptă, într-o ţară cât de cât civilizată…

Lista parlamentarilor „handicapați cu acte în regulă”. Sunt vizați „idioții” din partidul lui Dodon

Cecenii, de exemplu, l-ar fi tăiat, pe loc, în felii, ca pe cârnaţul sovietic de 2 ruble; arabii, afganii… fără tăgadă, i-ar fi luat capul… americanii, nemţii… cel puţin, l-ar fi judecat şi băgat la dubă. „Ai noştri”, însă, ce au făcut? Au bătut din palme, s-au lăfăit în fotolii, au râs. De ce? De propria laşitate, ticăloşenie şi prostie.

Ăştia sunt „aleşii noştri”? Ăştia sunt „legiuitorii şi guvernanţii”? Dacă-i aşa, atunci… Trăiască alegătorul care i-a ales! Trăiască „ţara suverană şi independentă”! Trăiască Parlamentul din tribuna căruia se scuipă o întreagă Europă!

Constantin Bârcă, „Literatura și Arta”, nr. 52 (3669), 24.12.2015, p. 2Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.