Iată cine îi DEZBINĂ pe Renato Usatîi și Igor Dodon

Igor Dodon și Renato Usatâi. Foto: karadeniz-press.ro

Igor Dodon și Renato Usatâi. Foto: karadeniz-press.ro

Liderul PSRM, Igor Dodon, a dat de înțeles că relația sa nu întotdeauna luminoasă cu liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, este influențată negativ de „provocările” din partea ziariștilor și a mass-media prooccidentale şi proromâneşti.

Într-un interviu publicat miercuri în „Moldova Suverană”, Dodon declară, referindu-se la relația sa cu Usatîi, că „trebuie să dăm dovadă de înţelepciune şi să nu cădem pradă provocărilor din partea ziariştilor şi mass-media pro-occidentale şi pro-româneşti”.

Potrivit lui Dodon, atât PSRM, cât și partidul lui Renato Usatîi urmăresc un singur scop comun – alegerile parlamentare anticipate, iată de ce aceștia doi ar fi, în perspectivă „parteneri potențiali”.

„Nu avem dreptul să spulberăm ultima speranţă a poporului moldovenesc la relansarea situaţiei. Orice interpretări ale unor oarecare declaraţii şi tentative de a crea confruntare între cele două partide sînt în avantajul partidelor şi păpuşarilor de dreapta. Propun să ne concentrăm toate eforturile şi energia pe lupta cu guvernarea eurounionistă”, a declarat Igor Dodon.

Amintim că relația dintre cei doi lideri cu viziuni aparent identice nu a fost întodeauna prietenească. După alegerile locale generale din iunie 2015, Renato Usatîi i-a acuzat pe socialiști de fariseism, numindu-i „curcani”, astfel învinuind PSRM de lipsă de verticalitate pentru coalizarea în teritoriu cu partidele proeuropene. Acum câteva zile, chiar înainte de a fi intervievat de „Moldova Suverană”, Dodon a anunțat că nu va mai face parteneriat cu Renato Usatîi, după ce acesta din urmă a declarat în cadrul unei emisiuni că socialiștii nu sunt decât o opoziție controlată.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.