FOTO. Doar Ilan Shor a putut face așa ceva la Orhei

Orheiul s-a transformat într-o adevărată poveste. Foto: orhei.md

Orheiul s-a transformat într-o adevărată poveste. Foto: orhei.md

Odată cu deschiderea primului Târg de Crăciun la Orhei, centrul orașului a devenit locul de atracție pentru mii de oameni – locuitori ai orașului, care nu au mai avut parte de asemenea sărbători, oaspeți din alte localități ale țării, dar și turiști străini. Fiecare își găsește aici distracții pe gustul său, comunică Primăria orașului Orhei.

Oamenii fac cumpărături de sărbători, zăbovesc la un pahar de vin fiert, pozează în decorul luminat de mii de beculețe, iar copiii și tinerii își iau doza de distracții la patinoarul instalat în preajmă.

Seara, atmosfera se încinge în ritmurile muzicii. În scena din Piața Vasile Lupu zilnic au loc concerte cu cei mai cunoscuți artiști moldoveni.

Până acum, la Orhei au cântat Natalia Gordinenko, Geta Burlacu, Corina Țepeș cu Costi Burlacu, formația Sunstroke Project, adunând, seară de seară, mii de spectatori!

Până în data de 10 ianuarie, cât va dura Târgul de Crăciun, aici vor susține concerte Ian Raiburg, Iurie Sadovnic, Doinița Gherman, Ion Suruceanu, Adriana Ochișanu, formația Cuibul, Igor Cuciuc și Valentin Uzun cu formația Tharmis. Iar în noaptea de Revelion, pentru orheieni și oaspeții așteptați din toată țara, vor cânta Zdob și Zdub, Natalia Barbu, Carla’s Dreams, Brio Sonores și alți artiști de renume.

De sâmbătă, 26 decembrie, lista distracțiilor pentru cei mici, din cadrul Târgului de Crăciun, s-a completat cu un teren de joc, deschis în holul Palatului de Cultură „A. Suruceanu”.

Accesul pentru copii aici este gratuit, la fel ca și la cele cinci spectacole, pregătite de organizatorii târgului pentru cei mici. Prima reprezentație, „Cenușăreasa”, oferită de trupa Teatrului „Luceafărul”, a avut loc astăzi, cu sala plină de mici spectatori.


Foto: orhei.mdCategorii:Actualitate, Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.