Când Parlamentul va decide învestirea Guvernului Sturza

Foto: politics.md

Foto: politics.md

Parlamentul va dezbate subiectul învestirii Guvernului Sturza într-o ședință specială care va fi convocată luni, 4 ianuarie, ora 14.00. Despre aceasta a comunicat preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, după şedinţa Biroului permanent al Parlamentului.

Candu a menţionat că, din discuţiile avute cu Ion Sturza, a înţeles că premierul desemnat va expedia sâmbătă, 2 ianuarie, informaţiile despre componenţa Guvernului şi programul de guvernare al executivului, ca acestea să fie repartizate deputaţilor.

Fiind întrebat despre unele zvonuri precum că ar exista o înţelegere între deputaţii democraţi şi foştii deputaţi comunişti, care au format Platforma social-democrată în Parlament, ca să nu asigure cvorum la şedinţa specială a Legislativului, Andrian Candu a spus că din partea sa va face tot posibilul ca să fie cvorum. Totodată, şeful Parlamentului a declarat că nu ştie despre o astfel de înţelegere.

Marţi, 29 decembrie, ora 14.00, va avea loc şedinţa de încheiere a sesiunii de toamnă-iarnă a Parlamentului.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.