Ghimpu s-a răzbunat pe „roboțeii programați” de la Jurnal TV

Mihai Ghimpu. Foto: cotidianul.ro

Mihai Ghimpu. Foto: cotidianul.ro

Vădit deranjat de ediția de aseară a emisiunii „Ora de Ras” de la Jurnal TV, unde a fost făcut cu ou și cu oțet ca niciodată, liderul PL, Mihai Ghimpu, s-a răzbunat neîntârziat pe autorii emisiunii – Constantin Cheianu și Anatol Durbală.

Penița lui Ghimpu s-a dovedit a fi extrem de usturătoare la adresa celor doi „roboței programați” care se „înfruptă” din „torba Țopilor”.

Replica integrală a lui Mihai Ghimpu:

„Democrația” și „Patriotismul” unor jurnaliști „neangajați”

Oameni buni, dacă am ajuns noi să ne vorbească și să ne „țopăiască” despre dreptate și libertate acești doi mâncăi din torba Țopilor, umplută din bani furați, inclusiv 100 mln din Banca de Economii, halal de noi, de lupta noastră, de viitorul nostru, de viața noastră! Acești roboței programați și dirijați de cei doi hoți ascunși în Frankfurt, Germania, au uitat de onoare, demnitate, responsabilitate – despre „ce” spui, cui spui, le este în cot de limbajul licențios, de jumătățile de adevăr, care le debitează, acestea convenind doar stăpânilor lor… Ei, care până nu demult îl ridicau în slăvi și nu permiteau nimănui măcar să se atingă de Filat, acum, când acesta e la închisoare, își șterg cu mult sârg picioarele de el… Ei, acum, în lipsa lui Filat, au altă „misiune” și altă „jucărie”, pe care trebuie s-o zornăiască, până nu vor asurzi și zăpăci lumea din jur cu „alternativa” Stejarului uscat. Pentru acești mercenari din jurnalism toată lumea este hoață și toți oamenii sunt bandiți, în afară de ei și de patronii lor – Țopii, care sunt judecați pe bună dreptate pentru hoție.

Acesta este felul lor de a vedea omul, de a „rezolva” problema, deturnând realitatea… Unde nu-i educație, nu-i rușine, de unde dragoste față de oameni! Ei „știu” toate, spun multe, dar în sinea lor își doresc doar un singur lucru, pentru care se roagă zi și noapte: să dea Domnul ca Țopii să fie fugari cât mai multă vreme, căci dacă aceștia ies la libertate, Cheianu and Company au sfeclit-o, deoarece gura torbei cu bani se închide și nu mai au pe cine mulge așa cum o fac în prezent!Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , ,

2 răspunsuri

  1. Mihai Ghimpu îi desființează pe Cheianu și Durbală. Pe bună dreptate. Jurnaliștii aștia doi de mult au întrecut măsura. Au uitat ce înseamnă Codul Deontologic al Jurnalistului. De fapt, au scuipat pe el! Se întrece măsura la canalul Țopilor! Vreau să-i reamintesc lui Cheianu cum i-a mințit pe protestatari la data de 6 septembrie. Cică este primul om care își va pune cortul în PMAN și va sta acolo cât va fi nevoie. Nu a dormit pe asfaltul din PMAN măcar o oră.

    Apreciază

  2. Pentru 5000 euro lunar, salariu neoficial primit în plic de acești doi, ar fi în stare să promoveze și anarhismul, dicatura, sau chiar, de ce nu ateismul… Doracă faptul că ei au salariu gras, nu face ca cetateanul s atraiasca mai bine mai ales atunci cind este mintit manipulat si dezorintat de astfel de propaganda.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.