Deputații de la Chișinău vor avea de lucru și în vacanță

Foto: romaniacurata.ro

Foto: romaniacurata.ro

Parlamentul de la Chișinău şi-a încheiat sesiunea de toamnă-iarnă. Marţi, 29 decembrie, deputaţii au ieşit în vacanţă, însă urmează să se adune luni, 4 ianuarie, la o şedinţă specială de dezbatere a subiectului de învestire a Guvernului Sturza.

Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, a spus la ultima şedinţă din sesiunea de toamnă- iarnă că anul 2015 a fost destul de greu din punct de vedere politic.

„Cu toate provocările am dat dovadă uneori de consolidare, deputaţii au lucrat cot la cot, umăr la umăr, în Parlament am examinat şi aprobat peste 230 de acte normative, am avut peste 40 de şedinţe plenare, am avut comisii de anchetă, multe bune şi multe rele, cu regret însă intrăm în 2016 fără Guvern. Cu această ocazie vă anunţ că Biroul permanet a decis ca pe 4 ianuarie, la ora 14.00, va avea loc şedinţa specială şi vă invit să participaţi”, a spus oficialul, citat de IPN.

Candu a adăugat că în anul 2016 R. Moldova va marca 25 de ani de independenţă şi ar trebui ca acest an să nu fie asemănător celui care se încheie acum şi a îndemnat deputaţii să muncească pentru a aduce ţării prosperitate.

Preşedintele legislativului a amintit că R. Moldova este republică parlamentară şi fiecare deputat poartă responsabilitate, indiferent de culoarea politică. Astfel, un mesaj de consolidare, de armonie şi de înţelepciune pentru 2016 ar trebuie să fie important pentru toţi deputaţii ca aceştia să-şi consolideze eforturile în folosul cetăţenilor.

La sfârșitul acestui an, preşedinţii fracţiunilor parlamentare nu au avut alocuţiuni la final de sesiune.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.