Moș Crăciun de Chișinău: Mai demult copiii erau altfel

Sergiu, Moș Crăciun, 51 de ani. Foto: timpul.md

Sergiu, Moș Crăciun, 51 de ani. Foto: timpul.md

Sergiu, care de cinci ani își câștigă bucata de pâine „lucrând” și în calitate de Moș Crăciun în centrul Chișinăului, le-a povestit jurnaliștilor de la Timpul că în ziua de astăzi copii sunt altfel și au alte dorințe.

„De cinci ani am devenit Moș Crăciun în ajunul sărbătorilor de iarnă. Vreau să bucur copiii care vin la bradul din centrul Chișinăului și să le arăt că există Moș Crăciun și în Moldova. Mai demult copiii erau altfel, aveau alte dorințe. Astăzi copiii vor ca moșul să le aducă telefoane performante și nu mai așteaptă dulciuri, jucării sau bomboane. Unii copii vin să se fotografieze cu Moș Crăciun, alții să îmi zică poezii. Sunt copii care cred în Moș Crăciun, sunt care se tem”, a povestit Sergiu.

În alte luni ale anului, Sergiu, în vârstă de 51 de ani, lucrează în domeniul construcțiilor, iar ocazional, când nu are de lucru, mai este și fotograf la grădina zoologică.

„În noul an ce vine le doresc copiilor sănătate și să asculte de părinți. Celor mai mari le doresc să aibă minte în cap, iar guvernanților, ca începând cu anul 2016, să asculte și de nevoile poporului”, a mai spus Moșul de la Chișinău.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.