DOVEZI. Ion Sturza nu este doar agramat, ci și mincinos

Ion Sturza. Foto: livenews.md

Ion Sturza. Foto: livenews.md

Ion Sturza, fostul candidat desemnat de președintele Nicolae Timofti pentru funcția de premier, s-a iar s-a făcut de râs pe Facebook. Acesta a prezentat abia vineri, 8 ianuarie, aşa-zisul discurs pe care ar fi intenționat să-l prezinte luni, 4 ianuarie, în Parlament. Mai mult, membrii echipei sale recunosc că discursul său a fost scris joi, 7 ianuarie.

Pe lângă aceasta, aşa-zisul discurs, care nu e decât o listă cu întrebări şi presupuneri despre situația din R. Moldova, conține un şir întreg de greşeli gramaticale, dar şi factologice, fapt remarcat şi de bloggerul Veaceslav Balacci.

„Știți de ce n-a apărut discursul în aceeași, sau cel puțin a doua zi, termen rezonabil și rațional pentru redactarea și expunerea unor notițe sub forma unui discurs amplu? Pentru că ce pregătise el nu că nu semăna deloc cu un text serios, pregătit timp de două săptămâni în care a deținut mandatul de premier desemnat, dar mai era și plin de greșeli gramaticale și nu se putea arăta nu că publicului larg, dar nici unei elementare comisii de examen pentru clasa a 9-a, ca să nu mai vorbim de una de BAC! Autorul s-a sfiit s-o prezinte chiar și echipei sale de «voluntari»”, comenteaza Balacci.

Faptul ca discursul lui Sturza a fost scris abia ieri este confirmat de unul din membrii echipei sale, Valeriu Paşa. „Discursul a apărut în formă fizică (text) abia ieri. Так и запишите”, scrie acesta la comentariul lui Balacci.

Veaceslav Balacci sugerează că Ion Sturza nu este doar agramat, dar şi mincinos. „Pentru că a atacat minciunos și calomnios judecătorii CC, doar pentru că au emis o decizie care a picat strâmb planurilor lui și nici măcar nu și-a cerut scuze ca lumea, după ce i-au ieșit la iveală minciunile scoțând sub presiunea societății civile o dezmințire răutăcioasă, care de fapt conține alte atacuri la adresa CC. Pentru că a MINȚIT că obișnuiește să zboare cu «Tarom», clasă Econom! Alaltăseară a zburat cu First Class, prințul separându-se în avion de restul pasagerilor (prostime) cu o perdea! RUȘINICĂ!”, argumentează Veaceslav Balacci.

Sturza_Balacci_Fb (1)Sturza_Balacci_Fb (2)Sturza_Balacci_Fb (3)Sturza_Balacci_Fb (4)Sturza_Balacci_Fb (5)Sturza_Balacci_Fb (6)Sturza_Balacci_Fb (7)Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.