Apartamentele se vor ieftini în 2016!

Foto: opiniatimisoarei.ro

Foto: opiniatimisoarei.ro

Anul 2016 va fi unul bun pentru investiţii imobiliare la bloc, spun experţii în domeniu. Ei afirmă că apartamentele se vor ieftini cu până la şapte la sută, relatează Moldova 1.

Potrivit experţilor, preţurile apartamentelor cu una şi două camere de clasa „econom”, în blocurile noi, vor fi de aproximativ 590 de euro pentru un metru pătrat, cu 7% mai puţin comparativ cu anul trecut.

„Din cauza instabilităţii economice din ţară, preţurile vor scădea semnificativ. Apartamentele cu o cameră de 35 şi 45 de metri pătraţi şi cele cu două camere şi o suprafaţă de 50 şi 60 de metri pătraţi vor fi cele mai solicitate în acest an”, susține Vadim Prohorov, agent imobiliar.

Deşi preţurile continuă să scadă, oamenii nu se prea grăbesc să facă astfel de achiziţii, din lipsă de bani. „Vestea este destul de bună, dar ar trebui concomitent şi salariile să crească. Eu nu ştiu dacă este posibil cu un salariu de bugetar ca să procuri o casă fără ajutorul părinţilor sau al rudelor”, spune o femeie.

De cealaltă parte, moldovenii care îşi doresc o casă la sol în Chişinău vor avea de pierdut în 2016. Agenţii imobiliari prognozează o scumpire a terenurilor cu până la 20 la sută.Categorii:Actualitate, Economie

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.