Dodon pune piciorul în prag: Suntem aproape de anticipate

Igor Dodon. Foto: fb.com/dodon.igor

Igor Dodon. Foto: fb.com/dodon.igor

PSRM refuză din nou să participe la consultări cu preşedintele R. Moldova, Nicolae Timofti, în privința desemnării unui candidat pentru funcția de premier. Într-o însemnare pe Facebook, liderul socialist, Igor Dodon, subliniază că socialiștii se pregătesc pentru alegerile parlamentare anticipate.

Dodon i-a îndemnat pe socialiştii şi pe susținătorii săi să fie uniți şi mobilizați, întrucât perioada electorală va avea loc în această primăvară.

„Aleşii locali, deputații şi reprezentanții PSRM din toate raioanele deja acționează şi se pregătesc intens pentru perioada electorală din această primăvară, când PSRM va obține din nou cel mai bun scor electoral şi va câştiga aceste alegeri. Îi chem pe toți socialiştii şi susținătorii noştri să fie uniți şi mobilizați. PSRM va fi cel care va pune punct acestei guvernări dezastroase pentru țară. Suntem cei care am luptat mereu pentru a demasca fraudele acestei puteri eurounioniste, noi suntem cei care vor determina schimbarea spre bine a Republicii Moldova”, a scris Dodon.

Igor Dodon a mai scris că socialiștii se vor întâlni cu președintele Nicolae Timofti numai atunci când șeful statului va înțelege că unica soluție sunt alegerile anticipate. „Când președintele Timofti va înțelege aceste lucruri și ne va invita la consultări despre cum putem ajunge mai rapid la anticipate, noi vom răspunde invitației lui. Va veni oare la președinție mintea moldoveanului cea de pe urmă?”, se întreabă liderul socialist.

Potrivit liderului PSRM, partidul pe care îl conduce este mai aproape ca niciodată de declanşarea alegerilor parlamentare anticipate.

„Noi am acționat consecvent în interesele cetățenilor Republicii Moldova pe parcursul întregii perioade cât ne aflam în opoziție. Acum, ca niciodată, suntem aproape de atingerea obiectivului nostru principal – declanşarea alegerilor parlamentare anticipate”, susține Dodon.

În ultimul an, PSRM a declarat permanent că urmărește provocarea alegerilor parlamentare anticipate, în rezultatul cărora ar câștiga puterea, potrivit sondajelor de opinie, partidele proruse. Nu e un secret că PSRM promovează în R. Moldova interesele Federației Ruse, este împotriva parcursului european al republicii și militează pentru federalizarea R. Moldova ca unică soluţie pentru soluționarea conflictului din stânga Nistrului.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , ,

2 răspunsuri

Trackback-uri

  1. PLDM închină Moldova lui Putin, cu mâinile lui Dodon | Argumentul
  2. Nicolae Timofti reia „domesticirea” politicienilor | Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.