VIDEO. Shor face totalurile sărbătorilor de iarnă. Usatâi fumează în colț

Sărbătorile de iarnă au dat multă culoare orașului Orhei, grație distracţiei și atmosferei de sărbătoare organizate în Piața Vasile Lupu din centrul urbei. Târgul de Crăciun, cele 14 concerte și peste 30 de artiști cu renume au încântat mii de spectatori care s-au adunat în centrul Oreheiului.

În timp ce iubitorii de distracție au dansat pe ritmurile muzicii interpreților autohtoni Zdob și Zdub, Adriana Ochișanu, formația „Cuibul” și a altor artiști, copiii au primit daruri de la Moș Crăciun, au participat la diferite jocuri, mastercalss-uri și alte activități culturale – toate pe gratis.

În decurs de aproape trei săptămâni, în fiecare seară, centrul orașului Orhei era plin cu spectatori. Mii de oameni din multe raioane ale țării, dar și de peste hotare au venit la Orhei pentru a se bucura de magia sărbătorilor de iarnă, relatează Today.md.

„Am fost la concertul lui Igor Cuciuc, al Adrianei Ochișanu. A fost foarte interesant. Astăzi va fi organizată tombola. Voi participa și eu, mi-am cumpărat vreo 20 de bilete”.

„Pentru prima dată este atât de frumos la Orhei. Îmi pare bine că petrecem în așa mod sărbătorile de iarnă. Este foarte plăcut să ieși cu copiii și nepoții pe aici. Bravo organizatorilor!”

„Este foarte bine! Avem unde ieși cu copiii. Ne pare bine că s-a amenajat un asemenea loc frumos în centrul Orheiului”.

„Orășelul este mai mic, dar mai bine organizat. Este curat și avem unde veni cu copiii”.

Sâmbătă, 9 ianuarie, Primăria orașului Orhei a organizat o tombolă cu premii și un concert susținut de Olia Tira, iar astăzi, 10 ianuarie, va avea loc un concert de încheiere a primului Târg de Crăciun din Orhei. Nu va lipsi muzica bună, nici artiștii pe măsură. Valentin Uzun și orchestra Tharmis vor susține un concert de zile mari, prin care se va marca, la Orhei, încheierea vacanței și a sărbătorilor de iarnă.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.