Aeroportul Chişinău a anulat şi a amânat mai multe curse din cauza ceţii

A plane lands in thick fog today at Heathrow Airport. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date: Tuesday November 22, 2011. Photo credit should read: Steve Parsons/PA Wire

Foto: thisismoney.co.uk

Aeroportul Internațional Chișinău a anunţat în această dimineață despre anularea şi întârzierea a circa zece curse. Motivul este ceaţa densă care s-a lăsat peste Chișinău.

Reprezentanţi ai aeroportului au comunicat Moldpres„este vorba de cursele spre şi dinspre Viena, Istanbul, Verona, Bologna şi Moscova. Acestea, din cauza vizibilităţii reduse, înregistrează o întârziere de la 3 la 10 ore. În timpul nopţii au fost anulate patru curse”.

Şeful Centrului de prognoze meteo al Serviciului Hidrometeorologic de Stat, Ghenadie Roşca, a menţionat, potrivit sursei citate, că „Codul galben de ceaţă emis de meteorologi rămâne valabil până la amiază, cu o vizibilitate de până la 200 de metri. Pe parcursul zilei aceasta se va mări până la 500 de metri”.

Meteorologii au anunţat că în următoarele zile ceaţa nu se va menţine. Temperaturile vor oscila între +1 şi +3 grade Celsius, iar noaptea se vor înregistra între 0 şi -7 grade. Mâine vor cădea ploi de scurtă durată.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.