Miting de susținere a candidatului majorității parlamentare: Aceasta este o șansă!

Foto: pdm.md

Foto: today.md

Miting de amploare în scuarul Teatrului de Operă și Balet „Maria Bieșu” din Chișinău. În jur de 70 de mii de oamenii cer șefului statului, Nicolae Timofti, să desemneze candidatul la funcţia de premier, pentru a depăși criza politică și economică din țară. Astăzi, majoritatea parlamentară l-a propus la funcţia de premier pe vicepreședintele PDM, Vlad Plahotniuc.

„Suntem sătui de crize politice și de intruși care forțează alegeri anticipate. Ne-am săturat să vedem cum grupuri de interese ascunse încearcă să manipuleze oamenii de bună credință din țară”, a spus un manifestant de pe scena din scuarul teatrului, potrivit căruia noua majoritate parlamentară este legitimă și are susținere din toate raioanele.

„După șase ani și cinci guvernări conduse de premieri de la un singur partid, avem acum o majoritate politică solidă, alcătuită din aproape 60 de deputați, de la aproape toate partidele politice. Aceasta este o șansă la care aproape că nu mai aveam încredere să sperăm!”, a adăugat susținătorul mitingului.

Potrivit manifestantului, Constituția R. Moldova, îl obligă pe șeful statului să semneze decretul pentru candidatul susținut de majoritatea parlamentară consolidată.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.