Ostaf: Șeful statului nu trebuie să se lase influenţat

Sergiu Ostaf. Foto: Vasile Botnaru / europalibera.org

Sergiu Ostaf. Foto: Vasile Botnaru / europalibera.org

Șeful statului, Nicolae Timofti, ar putea să fie influenţat atunci când va trebui să ia o decizie privind desemnarea candidatului la funcţia de premier. Timofti nu trebuie să se lase influențat de către protestatarii care intenţionează să iasă astăzi în stradă.

Această opinie a fost exprimată de către Sergiu Ostaf, directorul Centrului de Resurse pentru Drepturile Omului, CReDO, în cadrul emisiunii „Pahomi” de la Realitatea TV.

„Chiar dacă în stradă vor fi şi o sută de mii, şeful statului nu trebuie să se lase influenţat. El trebuie să se conformeze normelor constituţionale. Protestatarii pot să ceară reducerea impozitelor. Dar preşedintele nu poate să dea curs unor cerinţe cum ar fi expulzarea cetăţenilor de o anumită culoare. Nu întotdeauna cerinţele protestatarilor pot fi justificate”, a spus Ostaf, citat de IPN.

Potrivit unor informații, PDM va organiza astăzi o acțiune de solidaritate civică de susținere a vectorului european. Pe de altă parte, Platforma DA a anunțat că va organiza proteste masive contra noii majorități parlamentare.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , , , ,

1 răspuns

  1. Da de 56 de indivizi e acceptabil să fie influenţat? (Că pe Ostaf de un timp UN CINEVA îl influenţează, se vede cu ochiul liber!). CORECT: Preşedintele trebuie să se conformeze NORMELOR CONSTITUŢIONALE şi nu INTERPRETĂRILOR LA COMANDĂ!!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.