Șansele lui Vlad Plahotniuc

Vlad Plahotniuc. Foto: adevarul.ro

Vlad Plahotniuc. Foto: adevarul.ro

Vlad Plahotniuc nu va fi, cel mai probabil, candidatul PDM pentru funcţia de premier. Declaraţia a fost făcută de către profesorul universitar Octavian Ţâcu în cadrul emisiuni „Moldova în direct” de la postul public de televiziune.

„Toată această zarvă privind candidatura lui Plahotniuc s-a făcut intenţionat pentru ca adevăratul candidat să pară un iepuraş pufos şi să fie acceptat necondiţionat”, a spus Ţâcu.

De altă părere este Cornel Ciurea, expert IDIS „Viitorul”.

„Cred că această majoritate în jurul lui Plahotniuc nu a fost constituită în zadar. Eu cred că va fi înaintată candidatura lui Plahotniuc. Nu este exclus că PLDM va susţine poziţia celor şapte colegi ai lor, încercând astfel să rămână un tot întreg”, a opinat Ciurea.

Anatol Ţăranu, directorul Centrului „Politicon”, consideră că majoritatea parlamentară ar fi fost creată la indicaţia lui Vlad Plahotniuc. „Nu este antidemocratic ca deputaţii să treacă de la un partid la altul sau să-şi părăsească fracţiunile. Altceva este cum şi în ce scop sunt făcute aceste mişcări”, a declarat Ţăranu.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , ,

3 răspunsuri

 1. De ce nu poate fi un premier Plahotniuc ,caru-i nui se aduc acuzatii concrete, atunci de ce avem un presedinte care este influentat de un partid a carui presedinte este acuzat de furtul miliardului?! Si acum ce putem spune ? Hai lasati prostiile, si sa avem un guvern totusi

  Apreciază

 2. Ori de cate ori neam intoarce la intrebarea DA sau Nu Plahotniuc, ar fi bine sa facem intii sa ne reamintim evenimentele petrecute din 2009 pana acum. De ce nu avem inca stabilitate? de ce nu s-au efectuat reformele necesare ? si inca multe „de ce”-uri putem pune aici, si cunoastem bine cine a condus Guvernul toti acesti 6 ani. Astazi, aceeasi hoti, Platforma Partid DA, doar ca cu alte fete, doresc sa ne pacaleasca, si ne bombardeaza cu populisme, si manipuleaza cetateanul simplu, avand de fapt, scopuri de loc nobile si departe de interesul National… Ei vin cum mii de stiri si informatii ca Plahotniuc, este dusmanul nr.1 al Moldovei, dar nu aduc argumente, nici odata timp de 6 ani, nici un argument. De ce se tem de Plahotniuc atat de mult ? Pentru ca este in umbra ? Pai astazi este momentul, cand il putem scoate in fata poporului, si sa vedem ce poate, sI daca nu poate, atunci o sa avem dreptul sa-l judecam. Am vazut deja pe toti. Eu zic ca a ramas doar Plahotniuc in rezerva deocamdata.

  Apreciază

 3. Vom vedea ce se va întâmpla, dar un lucru este cert: Moldova trebuie să iasă din actuala criză politică pentru că așa nu se mai poate.
  Noi am intrat în anul 2016 cu un buget de stat provizoriu, unde s-a mai văzut acest lucru?! De asta, în primul rând, avem nevoie de un guvern bine așezat, dar care să aibă din spate un puternic sprijin parlamentar.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.