Gheorghe Brega i-a propus lui Nicolae Timofti să-l decoreze pe fondatorul SMURD, Raed Arafat

Foto: gov.md

Foto: gov.md

Premierului interimar Gheorghe Brega i-a propus președintelui Nocolae Timofti să-l decoreze pe Secretarul de Stat, şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă al Ministerului Afacerilor Interne al României, Raed Arafat, cu „Ordinul de Onoare”, în semn de recunoştinţă şi apreciere a asigurării unei colaborări eficiente între serviciile similare din cele două state, dar şi în implementarea Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) în R. Moldova.

Totodată, premierul propune ca distincții de stat să li se ofere și altor persoane care au participat activ la salvarea victimelor exploziei de la Piața Centrală din Chișinău, precum şi la activităţile de acordare a asistenţei medicale şi transportarea celor trei pacienţi la Bucureşti.

„Datorită lui s-a organizat foarte rapid, în 24 de ore, transportarea pacienţilor la Bucureşti”, a menţionat Gheorghe Brega pentru presă, referindu-se la contribuţia Secretarului de Stat, Raed Arafat, la organizarea transportării şi internarea cetăţenilor moldoveni în spitalul din capitala României.

De asemenea, Ministerul Sănătății a propus să fie menţionaţi prin distincţii de stat şase lucrători medicali care s-au implicat în salvarea răniților din incendiul respectiv şi au dat dovadă de profesionalism care merită apreciere.

Totodată, Ministerul Afacerilor Interne a înaintat șefului statului propunerea pentru a decerna Ordine ale R. Moldova „Gloria muncii” şi „Credinţă Patriei” angajaţilor din structurile MAI.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , , ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. Fondatorul SMURD, decorat de Nicolae Timofti – Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.