Același STĂPÂN? Platforma DA, gata să facă front comun cu Dodon și Usatîi

Platforma DA, Dodon și Usatîi cer alegeri anticipate. Foto: politics.md

Platforma DA, Dodon și Usatîi cer alegeri anticipate. Foto: politics.md

Platforma DA este gata să se unească cu PSRM și cu partidul lui Renato Usatîi, politicieni care se declară deschis ca fiind apropiați ai Kremlinului, având misiunea să deturneze parcursul european al R. Moldova.

Alex Cozer, unul dintre liderii Platformei DA, a declarat sâmbătă, în timpul unui miting, că Platforma și cele două partide prorusești ar trebui să se unească, notează Politics.md. „Noi toți trebuie să ne unim. Unire moldoveni”, a scandat Cozer, recunoscând că el a participat deja la protestul organizat de cele două formațiuni în fața Parlamentului.

Precizăm că, de mai mult timp, se spune că Platforma DA, care se declară proeuropeană, îndeplinește de fapt comenzile unor cercuri de influență de la Moscova, al căror scop este să readucă R. Moldova în sfera de influență rusească, prin denunțarea Acordului de Asociere și renunțarea la parcursul european.

Platforma DA și politicianul prorus Grigore Petrenco au organizat la 6 septembrie un protest comun, care a fost la un pas de a se transma în unul violent. Ultereior, Platforma DA s-a tranformat în partid politic preluând gormațiunea unui ofițer GRU – Nicolae Chirtoacă.

Scenariul pus la cale este să provoace artificial alegeri anticipate, la care Platforma DA să strângă voturile proeuropenilor, iar partidele lui Dodon și Usatîi – pe cele de stânga, după care să creeze o coaliție în Parlament. Dacă nu le va reuși provocarea alegerilor, liderii celor trei formațiuni au recunoscut indirect că sunt gata să provoace violențe similare celor din aprilie 2009.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , ,

4 răspunsuri

 1. Dodon Usatii si Nastase deja fac parte din aceiasi gloata ?! Au aceiasi stapini aceiasi sefi care le platesc , si aici e vorba de Topa , care e sluga Kremlinului dupa cum se vede !

  Apreciază

 2. Ati vrut anticipate , primiti lovitura de stat ! Acum sa intelegecti cine o sa vina la putere si ce o sa urmeze in Moldova !

  Apreciază

 3. Niște mafioți Țopiști!
  Rușine să vă fie..

  Apreciază

Trackback-uri

 1. LOVITURĂ DE STAT? Ce au pus la cale oamenii Platformei DA și ai lui Renato Usatîi – Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.