LOVITURĂ DE STAT? Ce au pus la cale oamenii Platformei DA și ai lui Renato Usatîi

Renato Usatîi și Platforma DA pregătesc o lovitură de stat. Un e-mail cu un asemenea titlu a fost distribuit presei în a doua parte a zilei de sâmbătă, 16 ianuarie. Mesajul conține o secvență video, o înregistrare audio și mai multe fotografii.

În imagini se vede cum o persoană care pare a fi Anatol Macovei, liderul combatabților care susțin Partidul DA, se salută cu oamenii lui Renato Usatîi și intră împreună cu Usatîi pe poarta sediului Partidului Nostru de pe strada București, trecând pe lângă un automobilul lui liderului Partidului Nostru – Toyota Land Cruiser, cu numerele de înmatriculare KRU 01.

Potrivit autorii imaginilor și a înregistrării video, întrevederea acestora ar fi o dovadă că Platforma DA și Usatîi ar pune la cale o lovitură de stat, însă veridicitatea acestor informații nu a fost confirmată deocamdată.

Recent, la un post de televiziune, Usatîi a vorbit despre o „uciganie moldovenească”.

Sâmbătă, în PMAN, unul dintre liderii Platformei DA, Alex Cozer, și-a exprimat intenția de unire a Platfortmei DA cu partidele lui Usatîi și Dodon.

Recent, grupul analitic Da Vinci a avertizat că în Moldova există un risc sporit de lovitură de stat, iniţiată de forţele proruse, prin coordonarea serviciilor secrete ale Federaţiei Ruse. Anterior, Renato Usatîi a recunoscut, într-o interceptare postată pe internet, că este prizonierul Moscovei, spunând că lucrează pentru Serviciul Federal de Securitate al Rusiei.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , , ,

4 răspunsuri

  1. Povesti cu „Zmaul si Imparatul Rosu”… Cum ies cetatenii la proteste legitime, indata se porneste masinaria PD-ului cu fel de fel de minciuni in rol de sperietoare… Va ca vine maidanu, ba rusii, ba s-au gasit arsenale ascunse, ba e minat Parlamentul, ba vin ninsori puternice, ba concerte…, si totul pentru a distrage atentia oamenilor de la ilegalitatile pe care le-a comis aceasta formatiune…

    Apreciază

Trackback-uri

  1. Natalia Morari, bine mascată la protestul comun Platforma DA – Renato Usatîi – Argumentul
  2. FOTO. Natalia Morari, dirijându-i pe membrii Platformei DA. Aștepta sânge, ca la 7 aprilie? – Argumentul
  3. Făuritorii Independenței s-au aliat cu prorusul Dodon – Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.