Toate drumurile naționale sunt practicabile

Foto: canal3.md

Foto: canal3.md

Circa 90 de autospeciale şi peste 200 de muncitori au fost antrenaţi, noaptea trecută, la lucrări de deszăpezire a drumurilor naţionale. Despre acest lucru a comunicat, pentru Radio Moldova Actualităţi, şeful Serviciului operativ al Administraţiei de Stat a Drumurilor (ASD), Sergiu Căpăţină.

Potrivit lui, în următoarele zile, la deszăpezirea drumurilor vor fi antrenați peste 500 de angajați ai instituției. Totodată, Sergiu Căpățină a informat ca drumurile din sudul și centrul țării sunt accesibile, iar situația este monitorizată în permanență.

„Drumarii execută lucrări de deszăpezire. Au fost utilizate 732 de tone de material antiderapant. La momentul de față, potrivit datelor operative, toate drumurile sunt accesibile. Activăm în regim obișnuit. Toate sectoarele de drum sunt monitorizate și, după necesitate, se intervine și se execută lucrările necesare pentru a asigura o circulație accesibilă pentru toate categoriile de transport”, a spus Căpățină, citat de trm.md.

Amintim că pentru perioada 17-18 ianuarie meteorologii au emis pentru unele raioane din centrul și sudul țării cod portocaliu de ninsori.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.