Patru liberal-democrați vor participarea PLDM la guvernare

Foto: tribuna.md

Foto: tribuna.md

PLDM poate realiza promisiunile făcute în fața electoratului numai fiind la guvernare. Este afirmația a patru membri ai Consiliului Politic Național (CPN) al formațiunii politice, care au semnat o declarație în acest sens și au expediat-o presei.

Este vorba despre liberal-democrații Lilian Zaporojan, Alexandru Cimbriciuc, Simion Grişciuc și Nicolae Olaru, care afirmă că decizia CPN de trecere a PLDM în opoziție este „una iresponsabilă şi care încurajează haosul politic în care se află Republica Moldova”.

„Prin decizia de a arunca partidul în opoziţie pentru următorii ani niciuna din promisiunile făcute nu poate fi realizată. Considerăm că această decizie vine doar dintr-un calcul politic oportunist, de moment, din încercarea de a fugi de responsabilitate şi de incapacitatea de a lua decizii grele, dar necesare pentru ţară”, se mai spune în declarația celor patru liberal-democrați, care consideră că PLDM poate influenţa direct deciziile care vor fi luate în perioada următoare doar alăturându-se coaliţiei majoritare.

Potrivit semnatarilor, în cei șase ani de guvernare, PLDM a făcut și greșeli, dar au fost realizate şi multe lucruri pozitive, aşteptate de cetăţeni, cum ar fi liberalizarea regimului de vize, semnarea Acordului de Asociere la Uniunea Europeană, implementarea a mii de proiecte de dezvoltare locală etc.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.