Natalia Morari tună și fulgeră contra „bolnavilor”

Natalia Morari. Foto: europalibera.org

Natalia Morari. Foto: europalibera.org

Jurnalista Natalia Morari, care din postura ei de moderatoare la un post de televiziune promovează practic zi de zi organizarea alegerilor anticipate, îi consideră pe moldoveni „bolnavi”. Scopul acesteia este, de fapt, să readucă R. Moldova sub influența directă a Moscovei. De această părere este cunoscutul jurnalist Victor Nichituș.

Nichituș amintește cum, în 2015, Natalia Morari i-a numit pe moldoveni „bolnavi”, pentru că Academia de Științe a a Moldovei i-a îndemnat pe chișinăuieni să-l voteze pe Dorin Chirtoacă, ca să nu lase Chișinăul pe mâinile forțelor proruse. Acum, Natalia Morari promovează seară de seară necesitatea organizării alegerilor anticipate, ceea ce nu înseamnă nimic altceva decât venirea forțelor proruse la guvernare, remarcă jurnalistul.

„De la tribuna jurnalistică de care dispune, seară de seară, doamna Morari ne spune că alegerile anticipate reprezintă singura cale de a scoate Moldova din mâna oligarhilor care o țin captivă. Este dreptul domniei sale. Dar ne aducem aminte de istorie și cunoaștem că, a pierde, în acest moment, posibilitatea de a ne desprinde de spațiul în care suntem ținuți captivi de Moscova ar însemna venirea sovieticilor încă odată. Ar însemna pierderea Basarabiei pentru a doua oară”, scrie Nichituș.

Jurnalistul a sugerat că Natalia Morari transmite intenționat aceste mesaje. „Cât de bolnav poți fi ca să nu vezi asta? Ori poate, de la tribuna de care dispune, doamna Morari este cea care împrăștie un microb care ne orbește pe toți?”.

„Și nu, nu suntem bolnavi. Știm istoria și cunoaștem că unde au intrat rușii, greu ies”, concluzionează Nichituș.Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.