Primar liberal-democrat longeviv, dezamăgit de conducerea PLDM

Foto: fb.com/tatiana.gorgos.5

Foto: fb.com/tatiana.gorgos.5

Tatiana Gorgos, primarul liberal-democrat de Sărata Nouă, raionul Leova, cere PLDM să participe la formarea unui Guvern proeuropean. Aleasa locală și-a exprimat dezamăgirea vizavi de recenta şedinţă a Consiliului Naţional Politic (CNP) al PLDM, în cadrul căreia s-a decis retragerea partidului în opoziție.

Primarul liberal-democrat de Sărata Nouă la al patrulea mandat.

„Am urmărit cu mare atenţie desfăşurarea ultimei şedinţe a CNP al PLDM şi am rămas dezamăgită în aşteptările mele, când o parte din membrii CNP au decis ca partidul să rămână în Opoziţie. Nu împărtăşesc această idee pe motiv că, prin decizia de a arunca partidul în opoziţie pentru următorii ani, nici una din promisiunile date nu poate fi realizată şi nu voi îndreptăţi mandatul pe care mi l-au încredinţat CETĂŢENII mie şi prin mine partidului, de aceea nu accept acest joc politic nejustificat, nu accept alegeri anticipate. Vreau un guvern proeuropean şi fracţiunea PLDM să participe la negocierile de formare a unui GUVERN proeuropean”, a scris Gorgos într-o declarație, pe care a publicat-o pe Facebook.

Precizăm că, în ultimile zile, primari şi consilieri raionali din mai multe raioane ale republicii au condamnat decizia conducerii PLDM de a se retrage în opoziţie şi a nu participa la formarea unui guvern proeuropean.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.