Jurist: Sondajele care arată că moldovenii vor alegeri anticipate, făcute pe banii furați de Filat

Ion Dron. Foto: Vitalie Călugăreanu / dw.com

Ion Dron. Foto: Vitalie Călugăreanu / dw.com

„Alegerile anticipate sunt o formă democratică de deblocare a unei situații. Cetățenii protestează în mod legitim”, a comentat, miercuri, la postul public de televiziune editorialistul Nicolae Negru de la Ziarul Național, publicație finanțată de Vlad Filat.

Negru a făcut această afirmație în momentul în care protestatarii au distrus ușa Parlamentului și loveau în polițiști, încercând să pătrunde în sediul Legislativului.

Potrivit lui editorialistului, majoritatea cetățenilor, după cum arată sondajele, ar opta pentru alegeri parlamentare anticipate.

Pe de altă parte, juristul Ion Dron, cunoscut pentru criticile aduse funcționarilor corupți, a menționat că sondajele la care a făcut trimitere jurnalistul Nicolae Negru au fost făcute de cei plătiți din banii furați de la Banca de Economii.

„Ce beneficiu aș avea eu dacă mâine am merge în alegeri anticipate? Sondajele sunt făcut din banii furați de Filat”, a menționat Dron, potrivit Politics.md, adăugând că și Nicolae Negru este plătit din aceiași bani.

Totodată, Dron a accentuat că partenerii occidentali ai R. Moldova care au sprijinit inclusiv financiar țara în ultimii ani se pronunță împotriva anticipatelor.

„Occidentalii care au investit bani în Republica Moldova spun că avem nevoie de stabilitate aici. Eu nu trebuie să-i ascult pe Occidentali, datorită cărora avem drumuri și grădinițe reparate? Trebuie să-i ascult pe aceștia cu sondajele?”, s-a întrebat Ion Dron.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.