Usatîi a recunoscut TOTUL. Dodon AȚÂȚĂ spiritele

Igor Dodon și Renato Usatâi. Foto: infobiz.md

Igor Dodon și Renato Usatâi. Foto: infobiz.md

Renato Usatîi, unul din liderii protestelor din fața clădirii Legislativului, a recunoscut aseară, în cadrul unei emisiuni la TV7, că a organizat peste 300 de automobile și mai multe microbuze cu oameni care au venit la protestele de la Parlament.

Usatîi i-a îndemnat pe oameni să participe la proteste non-stop și i-a chemat să aducă lemne ca să facă focul în jurul Parlamentului.

Un internaut a confirmat că oamenii au fost aduși în mod organizat la proteste. O tânără a publicat pe pagina sa de Facebook fotografii cu microbuze de rută de la Bălți în care erau încărcați „protestatarii”, majoriratea vorbitori de limba rusă.

„Microbuzele venite de la Bălţi îşi strâng pasagerii. Toţi băieţi tineri, prea tineri. O doamnă (vorbitoare de limba rusă) mi-a zis că nu am voie să fotografiez microbuzele. Încercăm să îi lămuresc care este scopul fotografiilor, însă ea nu m-a înţeles”, scrie aceasta, citată de HotNews.md.

Și Igor Dodon, liderul socialiștilor, a chemat oamenii să vină la proteste, spunând că, dacă vor veni mulți oameni, nici Occidentul nu va mai putea salva guvernarea proeuropeană de la Chișinău. „Dacă vom fi mulți, sute de mii, nici Ambasada SUA, nici Nuland nu vor ajuta”, potrivit lui Dodon.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.