ÎN DIRECT, la M1! Năstase face o femeie cu ou și cu oțet

Vasile Năstase. Foto: epochtimes-romania.com

Vasile Năstase. Foto: epochtimes-romania.com

Vasile Năstase, unul dintre liderii Platformei DA, care este și fratele altui lider al Platformei, Andrei Năstase, și finul de cununie al oligarhului Victor Țopa, finanțatorul acestui partidului DA, a atacat-o verbal pe cunoscuta reprezentantă a societății civile Ecaterina Mardarovici.

Atacul a avut loc vineri, 22 ianuarie, în direct, la postul public de televiziun. Vasile Năstase a făcut-o pe Ecaterina Mardarovici cu ou și cu oțet doar pentru că aceasta a spus că, neavând probe contrarii, are încredere în integritatea premierului Pavel Filip.

Vasile Năstase s-a arătat deranjat de faptul că la Moldova 1 sunt invitate persoane care au alte viziuni decât ale sale și a cerut să fie invitați reprezentanții și, în special, fondatorii Platformei DA.

„Nu a societății civile angajate gen Ecaterina Mardarovici și alții care lustruiesc imaginea PDM. Ea a vorbit și cu Filip și a spus că e cea mai bună candidatură pe care putea să o găsească oligarhia criminală. A vorbit societatea civilă angajată”, a declarat Năstase.

Moderatorul emisiunii, Mircea Surdu, a solicitat o replică la telefon a Ecaterinei Mardarovici, care a menționat că nu poate să nu aibă încredere în Pavel Filip atâta timp cât nu există probe care i-ar demonstra vinovăția.

„Am învățat să nu fiu ceea ce nu sunt. Nu sunt judecător și din moment ce nu avem o decizie a instanței de judecată nu putem să-l condamnăm pe om. Din momentul în care se va face dovada acestor acuzații, voi fi și eu printre cei care îi vor cere demisia. Pun principiul nevinovăției în față. Nu a apărut nici un document care să dovedească vinovăția sa”, a precizat Mardarovici.

Mai mult, Ecaterina Mardarovici a amintit că Pavel Filip a declarat în fața societății civile că nu este în conflict cu legea. „Am spus că este un om integru în baza informației pe care o am astăzi”, a declarat Mardarovici, adăugând că nu se supără pe Vasile Năstase, pentru că îl cunoaște.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.