Politicianul Boțan face jocul oligarhului Țopa alături de Usatâi și Dodon

Igor Boțan. Foto: Vasile Botnaru / europalibera.org

Igor Boțan. Foto: Vasile Botnaru / europalibera.org

Deși anterior a declarat că nu se implică în politică, Igor Boțan s-a transformat într-un adevărat politician, care face parte din Partidul „Demnitate și Adevăr” (finanțat de oligarhul Victor Țopa – n.r.). De această părere este analistul politic Valeriu Reniță.

Într-un articol pe blogul său, Reniță amintește că Igor Boțan aproape i-a convins pe oameni că nu se va implica în politică și nu va adera la noul partid DA. Potrivit analistului politic, între Platforma DA și partidul emanat de aceasta nu s-a produs mult promisa divizare, astfel că Igor Dodon trebuie exclus din lista tot mai mică de oameni care s-au ridicat deasupra intereselor politice de moment.

El nu mai stă pe scena din PMAN cot la cot cu adepții săi. Dar în studioul de televiziune, alături de partenera sa, Natalia Morari, susține aceleași discursuri înflăcărate și își amenință dușmanii cu pumnul, scrie Reniţă, adăugând că l-a mirat întrebarea lui Boțan adresată episcopului Bisericii Baptiste, deputatul liberal-democrat Valeriu Ghilețchi: „Șeful Dvs. este la închisoare, iar Dvs. votați cu cei care l-au arestat?”. Este o întrebare stranie, care vorbește despre Igor ca despre un politician, observă Reniţă.

„Toți filosofii sunt deștepți în ceea ce spun, dar proști în ceea ce fac”, îl citează Reniță pe cunoscutul filosof american Benjamin Franklin, sugerând că din această categorie face parte și Igor Boțan.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.