VIDEO. Băiat de 10 ani momit cu 50 de lei, violat într-o râpă din Șoldănești

Captură video: impulstv.com

Captură video: impulstv.com

Momit cu 50 de lei, un băiat de 10 ani dintr-o localitate din raionul Șoldănești a fost agresat sexual de un tânăr în vârstă de 18 ani din aceeași localitate. Nenorocirea s-ar fi întâmplat într-o râpă, potrivit Procuraturii din orașul Șoldănești, citată de Impuls TV.

Potrivit oamenilor legii, despre cele întâmplate poliția a aflat de la medicii din Șoldănești. Mama victimei a solicitat intervenția doctorilor după ce a aflat prin ce calvar a trecut copilul ei.

Medicii din Șoldănești au confirmat faptul că minorul, care provine dintr-o familie social-vulnerabilă, ar fi fost agresat sexual. Copilul urmează să fie investigat suplimentar, la Chișinău.

Specialiştii de la Direcţia Asistenţă Socială din oraşul Şoldăneşti intenționează să-l plaseze pe băiat într-o instituție specializată, unde să-i fie acordat ajutorul necesar.

Procurorul Ramona Moșneguțu a calificat infracțiunea în cauză drept una excepțional de gravă, bănuitul riscând până la 20 de ani de închisoare cu executare sau detenție pe viață.

Potrivit Procuraturii din Şoldăneşti, anul trecut în raion au fost înregistrate două cazuri de abuz sexual al minorilor. Unul dintre făptași deja a și fost condamnat la 8 ani de închisoare. Recent, a fost remis în instanță și cealaltă cauză penală.

Reclame


Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.