FOTO. Cum arată Vlad Filat departe de bani și putere

Vlad Filat. Foto: Miroslav Rotari / sputnik.md

Vlad Filat. Foto: Miroslav Rotari / sputnik.md

Fostul premier Vlad Filat, odinioară atotputernic și plin de sine, se „topește” văzând cu ochii. Mai multe surse media au semnalat acest lucru după ședința de judecată de marți, 26 ianuarie, la Judecătoria sectorului Buiucani, unde a fost adus prevenitul Filat.

Neras, tuns scurt și tras la față, Filat arăta obosit și îmbătrânit. După un trimestru de închisoare, fostul premier părea să-și ascundă cu greu calmul.

La şedinţa de judecată de marţi, 26 ianuarie, Filat a pledat nevinovat în fața instanței, iar ședinţa de judecată care trebuia să aibă loc joi, 28 ianuarie, a fost amânată, pentru că avocaţii celui care promitea să făurească o Moldovă fără sărăcie s-au îmbolnăvit subit.

Deputatul Vlad Filat a fost reținut în data de 15 octombrie 2015, chiar în sala de şedinţe a Parlamentului, imediat ce deputații i-au retras imunitatea parlamentară. Procurorii îl învinuiesc pe Filat de faptul că, în perioada în care deţinea funcţia de premier, ar fi primit de la un om de afaceri mijloace financiare şi bunuri în sumă de 250 de milioane de dolari pentru acordarea diferitelor servicii. Filat riscă 15 ani de închisoare. În prezent, acesta se află în arest preventiv la Penitenciarul 13 din Chişinău.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.