Tragedia de la Edineț, provocată de o lumânare aprinsă

Foto: zoom.mediafax.ro

Foto: zoom.mediafax.ro

Incendiul de la Trinca, Edineț, care a luat viața a două femei de 28 și 36 ani și patru minori de 6, 7, 9 și 11 ani a fost provocat de o lumânare aprinsă, a comunicat ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, după ședința de urgență de la Guvern, care a avut loc duminică, de la ora 14.00.

Potrivit ministrului Jizdan, familia organizase în timpul zilei o masă de pomenire a unei rude care decedase cu trei ani mai devreme.

„Sunt la fața locului trei psihologi care-i ajută pe părinți și evaluăm cauza incendiului, cel mai probabil – sursă deschisă. Familia a organizat ieri, în timpul zilei, o masă de pomenire și, probabil, din cauza unei lumânări”, a declarat ministrul Afacerilor Interne.

Cât privește ajutoarele care ar putea fi oferite rudelor victimelor, Jizdan a declarat că vor fi identificate fondurile. „Știu că și locatarii, APL-urile se află la fața locului. Lumea adună banii mână de la mână ca să ajute cu procesele funerare”, a precizat ministrul de Interne.

Salvatorii au fost alertați după miezul nopții de către vecini, iar potrivit ministrului, după stingerea incendiului aceștia au descoperit șase cadavre carbonizate în casa mistuită de flăcări.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.