VIDEO. Valentin Dolganiuc sare la bloggeri: „Om mai murdar decât acest Balacci nu există”

Valentin Dolganiuc. Captură video: jurnaltv.md

Valentin Dolganiuc. Captură video: jurnaltv.md

Referindu-se la explozia de la casa guvernatorului demisionar al BNM, Dorin Drăguțanu, invitații ediției de aseară a emisiunii „Ora expertizei” de la Jurnal TV au pus în discuție și un articol semnat de bloggerul Veaceslav Balacci, citat ieri de Argumentul.info.

Amintim că bloggerul admite că deflagrația de la casa lui Drăguțanu ar avea legătură cu fostul deputat Veaceslav Platon, care „a intrat imediat în cârdăşie cu vechii săi prieteni şi parteneri de afaceri de la FrankFurt, Victor şi Viorel Ţopa”, urmărind scopul să răstoarne puterea de la Chişinău şi să instaureze o stare de haos în R. Moldova.

Se pare că cel mai deranjat de articolul „exclusiv” al lui Veaceslav Balacci a fost Valentin Dolganiuc, membru activ al Platformei DA, despre care se spune că ar fi controlată de oligarhii Victor și Viorel Țopa, care se ascund de justiția moldovenească în Germania.

„Eu o să încerc să analizez echidistant, cu toate că o să-mi fie destul de greu, pentru că eu… acest tip, Balacci, n-am comunicat niciodată, nu m-am întâlnit niciodată cu el, nu-i ripostez și nu-i răspund niciodată, dar om mai murdar decât acest Balacci nu există, mai ales la adresa persoanelor care merită toată stima și tot respectul nostru în acest spațiu de la Independență încoace, și el își permite, ca un…, nu vreau să spun nicun cuvânt, să atace aceste personalități… El este nimeni pe lângă aceste personalități, mai ales în ultimul timp”, a comentat Valentin Dolganiuc.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.