Andrei Năstase, ghilosit de propaganda lui Putin

Andrei Năstase și susținătorii săi. Foto: moldova24.info

Andrei Năstase și susținătorii săi. Foto: moldova24.info

Propaganda rusească încearcă să învinuiască SUA că ar fi finanțat și promovat protestele violente de la Parlament din 20 ianuarie. „Ipoteza” este împinsă după ce, în presa de la Chișinău, au fost publicate dovezi despre implicarea Kremlinului în organizarea protestelor violente respective.

„În Moldova, acum o săptămână, nemulțumiți de alegerea premierului, manifestanții furioși au luat cu asalt sediul Parlamentului”, menționează realizatorul emisiunii „Voennaya Taina”, într-o ediție în care vorbește despre planurile americanilor de a distruge Rusia, potrivit HotNews.md.

Este de menționat că această ipoteză este lansată la doar câteva zile după ce în presa de la Chișinău au fost publicate documente secrete despre operațiunea „Tuman”, pregătită în subsolurile serviciilor secrete de la Moscova, în care roluri aparte li se atribuie lui Igor Dodon și Renato Usatîi, politicieni despre care s-a scris și anterior că sunt marionetele Moscovei la Chișinău. Amintim că, anterior, au fost publicate materiale în care se atenționa că la Moscova a fost elaborat un plan de preluare forțată a puterii în R. Moldova, iar responsabile pentru implementare au fost desemnate partidele proruse, care au reușit să atragă și Partidul DA, controlat de oligarhul Victor Țopa şi lider al căruia se prezintă finul său, Andrei Năstase.

Mai mult, potrivit prezentatorului emisiunii „experții spun că Moldova nu se va liniști foarte curând, iar consecințele vor fi drastice”. Acesta pare să fie un mesaj al Kremlinului, dat fiind faptul că, în pofida faptului că planurile sale nu au fost duse până la capăt la 20 ianuarie, atacul abia începe.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.