Curățenie la Guvern! Au fost eliberați și reconfirmați mai mulți demnitari

Foto: ziuanews.ro

Foto: ziuanews.ro

Șeful Direcţiei financiar-economice şi evidenţă contabilă a Biroului Național de Statistică (BNS), Marin Gospodarenco, a fost numit astăzi de Guvern în funcția de director general al BNS. Fostul director general al BNS, Lucia Spoială, a fost demisă din funcție, conform cererii depuse.

În aceeași ședință, Cabinetul de miniștri l-a numit pe profesorul și doctorul în filozofie Oleg Babenco în funcția de director general al Biroului de Relații Interetnice și a acceptat cererea de demisie din această funcție a Liliei Bolocan.

De asemenea, Guvernul i-a aprobat în funcția de viceminiștri ai Educației pe Elena Cernei și Vasile Marina, care vor prelua posturile de la Ion Șișcanu și Nadia Cristea, demiși din funcție. Cristina Boaghi a fost reconfirmată în funcția de viceministru al Educației.

Florian Ivan și Pavel Ianeț au fost desemnați în funcția de viceminiștri ai Tineretului și Sportului. Din funcția de viceministru la aceeași instituție a fost demis Dragoș Hâncu.

La Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene a fost reconfirmat în funcţia de viceministru Tudor Ulianovschi. La Ministerul Construcţiilor şi Dezvoltării Regionale au fost reconfirmaţi în funcțiile de viceminiştri Ion Stratulat, Anatol Usatâi şi Anatolie Zolotcov.

Tot astăzi, Sergiu Bucătaru şi Vitalie Rapcea au fost reconfirmaţi în funcţiile de viceminiştri la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor. La Ministerul Mediului au fost reconfirmaţi viceminiştrii Andrian Drelinschi şi Victor Morgoci, iar Inga Podoroghin a fost numită în funcţia de secretar de stat la același minister.

MoldpresCategorii:Actualitate, Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.