VIDEO. Un nou episod despre raiderii Moldovei tulbură clanul Lucinschi

Jurnalistul Gabriel Călin a realizat cel de-al doilea episod din serialul politic „Comisarul”, care încercă să dea de capăt cine sunt persoanele care au furat miliardul, supranumit în presă „furtul secolului”. Noul episod este despre „adevărații raideri” ai Moldovei.

„De fiecare dată când am avut informații și le-am publicat sub o formă sau alta, acestea fie nu au plăcut, fie au provocat scandaluri mediatice, fie au fost luate în furci de armata clanului Lucinschi. Asta însă nu înseamnă că voi, cetățenii acestei țări, nu trebuie să cunoașteți adevărul. Nu mă refer la adevărul pe care vi-l impun ei. Ci adevărul gol-goluț, care nu a fost fardat de către scenariștii evenimentelor din 7 aprilie 2009. Așadar, pentru a înțelege unde-i Miliardul, trebuie să știm din start că miliardul despre care vorbește lumea acum și se fac că au uitat cei care au promovat pe tricouri mesajul nu a fost singurul care a dispărut. În fiecare an de existență a Republicii Moldova, cetățenii au fost furați și jefuiți, iar suma e mult mai mare decât cea scrisă pe tricoul amantei lui Chiril Lucinschi”, scrie Gabriel Călin.

Amintim că în primul episod al serialului politic, Gabriel Călin a relatat despre așa-numitele „natașe”, persoane a căror misiune este de a provoca isterie în rândul maselor.Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, , , ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. Știa „noul Filat” clocit de Platforma DA ce-i asta „demnitate” pe când jefuia Air Moldova? – Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.