Mâna lui Chirtoacă nu poate face ASTA! Edilul, sac de box

Demolarea construcțiilor neautorizate la Moscova. Foto: varlamov.ru

Demolarea construcțiilor neautorizate la Moscova. Foto: varlamov.ru

Primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, a devenit un sac de box pentru jurnalistul Dorin Galben. Edilul „capitalei noastre (anti)europene” este criticat dur pentru faptul că la Chișinău „totul este permis” în privința construcțiilor neautorizate.

Într-un editorial publicat în Timpul, Dorin Galben face trimitere la cele peste 90 de construcții neautorizate din mai multe zone ale Moscovei demolate recent într-o singură noapte de buldozere, pentru că, potrivit autorităților moscovite, acestea prezentau pericol pentru populaţie.

Pe de altă parte, susține editorialistul, la Chişinău astfel de construcţii sunt cu duiumul și nu există nicio persoană competentă care să ordone demolarea acestora.

„Cei de la primărie din asta îşi hrănesc familiile şi îşi construiesc case de milioane în sectoare de lux, iar de aspectul oraşului lor le este în cot”, scrie editorialistul.

„Din păcate, am ajuns să regretăm că mâna lui Chirtoacă nu poate semna un document care ar permite demolarea construcțiilor ilegale și ne uităm cu invidie la ce face mâna Moscovei”, conchide Dorin Galben.

Și jurnalistul Dorin Scobioală și-a exprimat nemulțumirea față de construcțiile neautorizate din capitală. Într-o însemnare pe Facebook, Scobioală scrie că vrea să vadă și la Chișinău acțiuni similare celor din capitala Federației Ruse în privința „chichinețelor de pe străzi”.Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, , , , , , , ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. Dorin Chirtoacă, inspirat de autoritățile locale din Moscova – Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.