Orhei: Mii de oameni au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților

Ilan Shor. Foto: orhei.md

Primarul de Orhei, Ilan Shor. Foto: orhei.md

Zece mii de oameni s-au adunat, aseară, în Piaţa Vasile Lupu din Orhei pentru a sărbători Ziua Dragostei. Piaţa a devenit neîncăpătoare, iar cei prezenţi au avut parte de o atmosferă romantică, relatează serviciul de presă al Primăriei Orhei.

Evenimentul, organizat în premieră, de Primăria orașului Orhei şi Asociația obștească „Pentru Orhei” i-a suprins print-un program cultural divers pe toți cei care au venit să celebreze Ziua Îndrăgostiților în centrul Orheiului.

Startul sărbătorii a fost dat de primarul orașului, Ilan Shor, care a venit cu un mesaj de felicitare pentru toți orheienii:

Astăzi sărbătorim Ziua Îndrăgostiților, zi în care le spunem celor dragi că îi iubim. De Valentine’s Day este un prilej în plus să spunem – ORHEI, TE IUBIM!!!”.

Programul sărbătorii i-a surprins pe locuitorii şi oaspeţii Orheiului printr-un program de excepţie, iar cei pasionaţi de teatru au privit cea mai frumoasă poveste de dragoste – „Romeo și Julieta”. Piesa a fost jucată pe scena Casei de cultură din Orhei de actorii Teatrului „Luceafărul” din Chișinău.

Ulterior, cele mai frumoase cupluri din cadrul instituțiilor de învățământ din Orhei și-au demonstrat iubirea şi capacităţile în cadrul concursului „Mister & Miss Orhei”. Trei perechi de tineri au concurat, înfruntând mai multe provocări, iar la final toți s-au ales cu daruri şi o cină romantică la Restaurantul „Chateau Vartely”.

Atmosfera de sărbătoare a fost încinsă de artiști din R. Moldova şi România. Delia, Pepe și Valentin Boghean & Band au cântat dragostea la Orhei, iar cei prezenţi spun că au rămas impresionaţi de concert şi de faptul că Ziua Îndrăgostiţilor a fost sărbătorită pentru prima dată la Orhei.

Foto: orhei.mdCategorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.