Partidul lui Usatîi pune presa liberă la punct

Renato Usatîi. Foto: curentul.md

Renato Usatîi. Foto: curentul.md

Partidul controversatului primar de la Bălți, Renato Usatîi, a difuzat o declarație prin care bate alarma în legătură cu „ampla campanie mediatică de defăimare şi dezinformare declanşată de guvernare”.

„Partidul Nostru constată cu îngrijorare că a devenit ţinta unei campanii de defăimare şi dezinformare, promovate de guvernare prin mijloacele de informare în masă pe care le controlează. Astfel, pe parcursul unei singure zile, nu mai puţin de 20 de aşa-numite instituţii media au publicat/difuzat mai multe materiale denigratoare în adresa Partidului Nostru şi personal a liderului formaţiunii, Renato Usatîi, făcându-se totalmente abstracţie de cele mai elementare norme deontologice de care ar trebui să se conducă în activitatea sa un jurnalist şi un mijloc de informare în masă ce se respectă”, se spune într-un comunicat difuzat presei.

Partidul lui Usatîi califică materialele jurnalistice incomode drept un „atac mediatic masiv” și o „încercare de a compromite Partidul Nostru şi acţiunile pe care le întreprindem în fiecare zi împotriva celor ce au uzurpat puterea în R. Moldova”. Formațiunea politică declară că nu se va lăsa intimidată și va continua „lupta noastră cu regimul”, luptă pe care o consideră „dreaptă”.

Mai mult, partidul lui Usatîi a chemat „presa liberă” să se disocieze de „mercenarii mediatici”, care compromit înseşi noţiunile de „presă” şi „jurnalist”, aducând grave prejudicii de imagine celei de-a patra puteri în stat.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.