Finul de cununie al oligarhului Victor Țopa se vede șef de stat

Igor Dodon, Andrei Năstase și Renato Usatîi. Foto: fb.com/dodon.igor

A. Năstase protestând cot la cot cu Ig. Dodon și R. Usatîi. Foto: fb.com/dodon.igor

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, nu exclude că ar putea fi unul din candidaţii pentru funcţia de preşedinte al ţării, dacă acesta va fi ales prin vot direct. Declaraţii în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii „Interpol” de la TV 7.

„Dacă nu se va găsi unul mai bun decât mine, voi candida, dar mai întâi să ajungem acolo”, a precizat Năstase, citat de IPN.

Andrei Năstase a reiterat poziţia privind alegerea şefului statului prin vot direct. „Colectăm semnături pentru un referendum de revizuire a Constituţiei. Sper ca până la finalizarea termenului, care este în luna martie, să se reuşească procedura pentru acest exerciţiu”, a declarat liderilor protestatarilor.

Andrei Năstase a mai declarat că ar accepta şi funcţia de procuror general, mai ales că are dovezi împotriva celor de la guvernare. „Deţin mai multe probe care demonstrează schemele corupte, dar cui să le prezint? Actualul procuror general le va distruge. Le voi face publice doar atunci când instituţiile statului nu vor fi controlate politic. Prefer ca la conducerea Procuraturii Generale să fie un neamţ, dar dacă nu, atunci m-aş angaja”, a declarat Năstase.

Liderul Platformei DA a mai comunicat că protestele vor continua. „Oamenii nu au renunţat la proteste. Ele continuă şi vor continua până va pica guvernarea coruptă”, a subliniat liderul DA.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , ,

3 răspunsuri

  1. Eu din start am observat că el se vrea Președinte, nu degeaba a lăsat Germania, și pierde atîta timp pentru a organiza proteste și alte acțiuni de genul acestora, evident că urmărește un scop bine determinat. Dacă Țopii îl vor face președinte, se poate de spus că vor deține deja și controlul asupre Moldovei.

    Apreciază

  2. Este gluma zilei de azi …. daca tot clanul Lucinschi s-a apucat de vandut tara, din acea postura o s-o faca cel mai eficient , altceva nu vad nimic ce ar putea el face…..vom pierde Moldova definitiv…

    Apreciază

  3. Este gluma zilei de azi …. daca tot clanul Lucinschi s-a apucat de vandut tara, din acea postura o s-o faca cel mai eficient , altceva nu vad nimic ce ar putea el face…..vom pierde Moldova definitiv

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.