VIDEO. „Deloc prostul” A. Năstase așa cum nu l-ai mai văzut

Andrei Năstase. Captură video: tv7.md

Andrei Năstase. Captură video: tv7.md

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, s-ar vrea, în grandomania lui, președinte al R. Moldova. A recunoscut-o chiar el, joi seara, în cadrul emisiunii „Interpol” de la TV7, dând de înțeles că ar accepta și funcția de procuror general în caz că nu vine un neamț să o ocupe.

Acest moment de sinceritate din partea lui Andrei Năstase a avut loc chiar la finalul emisiunii, în cadrul tradiționalului blitz interviu, unde politicianul a lăsat modestia la o parte și nu s-a limitat să răspundă doar cu DA sau NU, așa cum o cere regula stabilită de moderatoarea emisiunii, notează HotNews.md.

„Dacă nu se va găsi unul mai bun decât mine, voi candida, dar întâi de toate să ajungem acolo”, a fost răspunsul lui Năstase la întrebarea dacă ar vrea să devină președinte al țării.

De menționat că acest răspuns amintește cumva de retorica lui Andrei Năstase înainte de a anunța lansarea sa în politică și formarea un partid politic sau, cum este numită, alternativă politică.

„Prefer să fie un neamț. Dacă nu va fi un neamț, m-aș angaja”, a fost răspunsul lui Năstase în privința funcției de procuror general.

O altă dovadă de grandomaniei din partea lui Andrei Năstase, într-un alt episod din emisiunea de ieri, este și remarca pe care a făcut-o despre cine pe cine cheamă la proteste. El a accentuat de mai multe ori că nu el cheamă oamenii la proteste, ci oamenii îl cheamă pe el.

„Nu eu chem oamenii. Oamenii mă cheamă pe mine. Îmi scriu pe Facebook: «Andrei, vezi că dacă ne spui hai să mai protestăm, hai să mai facem câte un marș așa prin jurul Chișinăului, vreo 20 de km, cum am făcut pe data de 21 ianuarie, mai bine, zice, stai acasă, lasă că noi venim și singuri»”, a declarat Năstase.

Reamintim că mania lui Andrei Năstase de a-şi acorda o importanță deosebită a fost observată în mai multe cazuri de când a revenit la Chișinău din Germania pentru a conduce protestele din centrul capitalei. Reamintim că, în septembrie anul trecut, Năstase se caracteriza într-un interviu pentru portalul rusesc meduza.io că este un om „deosebit” și „deloc prost”.

„Pe lângă faptul că sunt un om minunat, nu sunt și prost… Eu știu că în jurul meu sunt mulți doritori de a veni în fruntea protestului”, a declarat atunci Năstase, referindu-se la proteste.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

2 răspunsuri

Trackback-uri

  1. A. Năstase vrea să devină VICTIMĂ. Face tot posibilul ca partidul să nu-i fie înreistrat – Argumentul
  2. Ce interes au A. Năstase, C. Cheianu și N. Josan să mintă? De ce V. Năstase l-a amenințat pe N. Dabija? – Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.