Ei fac parte din casta mediatică care a „ciugulit” din palma lui Vlad Filat?

Vlad Filat. Foto: bn24.ro

Vlad Filat. Foto: bn24.ro

„Constat că Filat și acum e cel mai mare în R.M. În caz contrar, prin ce se explică de ce Jurnal TV nu a fost până acum la Caravita lui Filat? Dar Natașka (Natalia Morari – n.r.) lui Kirika de la TV7? Dar Hardughia, condusă de Surdu, dar Publika?”, se întreabă bloggerul Vasile Grozavu.

Bloggerul consideră că fostul premier Vlad Filat nu are scăpare din situația în care s-a pomenit, chiar dacă „a luat mereu jăratecul cu mâinile altora”. Potrivit autorului, Filat „trebuie să dea cu capul de pământ ceea ce numește clasă politică”, o clasă politică ce „seamănă leit cu el și cu Streleț, Pistrinciuc, Roșca, Lucinschi”, personaje care „nu insistă ca lumea să vadă măcar de pe sticlă cum arată raiul Caravita pe care i-l promitea Filat”.

„Vreau să cred că Lorena (Lorena Bogza – n.r.) va discuta între patru ochi cu Anjăla Gonța (Angela Gonța – n.r.) și ne va ferici cu o emisiune de la Caravita. Doar la Condrița l-a însoțit pe Voronin! Bună fata aceasta, Lorena, ca și non-conformistul, non-partizanul filosof-comunist Vasile Butnaru (Vasile Botnaru – n.r.) de la un post de radio, finanțat de Oana Serafim, care ia banii de la Congresul SUA… Cred că noi trebuie să dăm de pământ cu această castă mediatică pentru faptul că a ciugulit din palma lui Filat și acum se vaietă că nu are cenușă ca să și-o presoare pe cap”, mai scrie Vasile Grozavu.Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, , , , , , , , , , ,

2 răspunsuri

  1. Lorena, Natasa, Taranu, Jurnal TV (aici in parteneriat cu Topa), Vocea Basarabiei, Unimedia, Agora, Ziarul de Garda, Ziarul National, sunt principalele medii care si acum inca se mai hranesc din miliardul furat de Filat!

    Apreciază

  2. Nu pot sa nu cred ca cei care au slujit cu Filat , anume din cei numiti mai sus .Ar fi de dorit cit mai rapid sa sa se decida pedeapsa finala a lui Filat, deoarece toti complici se vor face vazuti.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.