PLDM se plânge: Detenţia lui Filat e transformată în show

Foto: pldm.md

Foto: pldm.md

PLDM au făcut o prezentare, pentru coraportorii Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), a cazului fostului premier Vlad Filat, a circumstanţelor în care a fost reţinut şi a condiţiilor de detenţie preventivă.

Liberal-democrații au subliniat în context că şedinţele de judecată sunt transformate în show-uri, la care este prezent un număr excesiv de persoane înarmate.

„Detenţia lui Vlad Filat s-a transformat într-un show mediatic. Pentru noi este clar că acest caz are conotaţie politică, iar scopul urmărit – este izolarea totală a lui Vlad Filat. Suntem îngrijoraţi de modul în care se investighează cazul şi nu avem deloc încredere că deputatul Vlad Filat va avea parte de o justiţie echitabilă. În acest context, fracţiunea parlamentară a PLDM consideră că şedinţele de judecată trebuie să fie publice”, a subliniat Vadim Pistrinciuc, vicepreşedinte al PLDM, potrivit unui comunicat al formaţiunii, citat de IPN.

Coraportorii APCE s-au arătat interesaţi de modalitatea de comunicare cu deputatul Vlad Filat, în contextul în care parlamentarul are drept de vot, dar şi de alte aspecte importante ce ţin de acest caz.

Coraportorii APCE s-au aflat într-o vizită de documentare în R. Moldova în perioada 22-23 februarie.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.