VIDEO. Usatîi demonstra că „puterea e în sondaje” acum o săptămână

Renato Usatâi. Captură video / fb.com

Renato Usatâi. Captură video: fb.com / Renato Usatii

Liderul PPPN, Renato Usatîi, se fălea cu rezultatul bun pe care îl are partidul său într-un sondaj cu o săptămână înainte de publicarea acestuia. Într-o înregistrare video din 17 februarie, Usatîi se lăuda că a văzut rezultatele unui sondaj care arată că partidul său s-ar afla pe primul loc.

Pe de altă parte, internauții se întreabă de unde știa primarul de Bălți rezultatele sondajului cu o săptămână înainte ca acesta să fie publicat, unii chiar ironizându-l pe Usatâi cu tot cu sondajul său. „Puterea este în sondaje”, comentează un internaut, făcând referire la sloganul politic al lui Usatîi. „Aceasta e pornografie, dar nu sondaj”, scrie altul.

Între timp, miercuri, în presă au apărut mai multe comentarii potrivit cărora sondajul cu pricina a fost făcut la comanda lui Renato Usatîi, prin aceasta explicându-se ratingul înalt care este atribuit atât partidului pe care îl conduce, cât și lui personal.

Sondajul a fost realizat în perioada 5-13 februarie, după cum susțin organizatorii. Acest fapt ar însemna că Usatîi cunoștea rezultatele deja la patru zile după finalizarea cercetărilor în teren.

Potrivit Politics.md, sondajul prezentat astăzi de CBS-AXA a avut un finanțator care a „investit” sume mari pentru a ieși bine și nu doar la un compartiment, dar absolut la toate în care era posibil.

VIDEO. Ce a făcut Renato Usatîi cu ultimii baniCategorii:Actualitate, Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.