Speranța socialiștilor lui Dodon a murit

Foto: Evgheni Lachi / ipn.md

Foto: Evgheni Lachi / ipn.md

Deputaţii socialiști au acuzat majoritatea parlamentară că menţine „statul capturat” şi au părăsit sala chiar la prima şedinţă a Parlamentului din actuala sesiune. În acest fel, socialiştii au protestat împotriva faptului că propunerilor lor nu au fost incluse pe ordinea de zi.

Liderul PSRM, Igor Dodon, a spus, potrivit IPN, că socialiştii intenţionat nu au chemat oamenii în stradă la un nou protest astăzi, 25 februarie, deoarece sperau că actuala majoritate parlamentară „a prins la minte”. Însă, a spus el, se vede că această majoritate în continuare mimează reformele şi nu acceptă propunerile opoziţiei.

Dodon a spus că socialiştii vor face tot posibilul să provoace alegerile parlamentare anticipate, chiar dacă deputaţii care au creat majoritatea se tem de aceste alegeri. Liderul socialist le-a promis celor de la guvernare că „această sesiune parlamentară este ultima în actuala legislatură”.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

3 răspunsuri

  1. pentru socialisti e mai bine sa staie in strada decit sa contribuie la rezolvarea problemelor ..apoi o sa doreasca ca sa fie votati insa pentru sedere in strada nimeni nu ii vor sustine

    Apreciază

  2. Eu nu înțeleg ce vrea Dodon că deputații vor veni și vor zice – iată Igoraș puterea, iao e a ta, acuma tu ești și Premier și Președinte. Eu nu cred în asta. Acest lucru trebuie meritat,și la un scrutin electoral să i-ai un număr suficient de voturi. Mă deranjează diamă toate prostiile acestora a socialiștilor.

    Apreciază

  3. Cu orice preț vor destabilizare în țara, asa e comanda de la răsărit!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.