Alex Kremer, către Pavel Filip: Personal, am simţit că Guvernul lucrează mult mai activ

Foto: gov.md

Foto: gov.md

Directorul de ţară al Băncii Mondiale pentru R. Moldova, Alex Kremer, a apreciat caracterul dinamic al activităţii Guvernului condus de Pavel Filip. Oficialul străin s-a pronunţat pentru continuarea dialogului şi aprofundarea cooperării în mai multe domenii.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, citat de IPN, premierul a reconfirmat angajamentul Executivului de a promova reformele şi de a întreprinde măsuri concrete pentru a recăpăta încrederea cetăţenilor şi a partenerilor externi. Pavel Filip a precizat că unele măsuri importante deja au fost luate de Guvern, referindu-se la decizia cu privire la aprobarea pachetului de amendamente legislative cu privire la consolidarea sectorului financiar-bancar, cel cu privire la integritate, dar şi la alte hotărâri menite să accelereze îndeplinirea angajamentelor asumate de autorităţile moldoveneşti pe plan internaţional.

Alex Kremer i-a adresat lui Pavel Filip, în numele conducerii instituţiei pe care o reprezintă, felicitări cu prilejul învestirii în funcţia de şef al Guvernului. Oficialul a menţionat că este resimţit faptul că Guvernul lucrează mult mai activ.

„Personal, am simţit că Guvernul lucrează mult mai activ. Apreciem foarte mult dialogul deschis şi spiritul de colaborare, pe care l-am remarcat în cadrul mai multor întrevederi pe care le-am avut în ultima perioadă cu unii miniştri”, a spus oficialul.

Directorul de ţară al Băncii Mondiale s-a pronunţat pentru continuarea dialogului şi aprofundarea cooperării în sectorul energetic, cel al tehnologiilor informaţionale şi în promovarea reformei regulatorii în domeniul de afaceri. Totodată, oficialul a exprimat disponibilitatea pentru iniţierea unor noi proiecte de asistenţă şi expertiză, inclusiv în sectorul bancar.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.