PERCHEZIȚII la sediul companiei Moldovatransgaz. Se caută PROBE în cadrul unui dosar penal

Foto: publika.md

Foto: publika.md

Poliția de investigare a fraudelor economice efectuează percheziții la sediul companiei Moldovatransgaz. Acestea au legătură cu un dosar penal. Deocamdată, nu se cunosc mai multe detalii, relatează Publika.md.

Se efectuează 25 de percheziții pe mai multe adrese din capitală. Sunt vizați un membru al Consiliului de Administrație MoldovaGaz și un șef de departament din cadrul aceleiași companii. Perchezițiile sunt efectuate de Ministerul de Interne, a declarat, pentru Today.md, Vitalie Busuioc, procuror din cadru Procuraturii Generale, care instrumentală cazul.

În 2012, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a acuzat compania Moldovatransgaz că, după cum scrie Timpul, ar fi prejudiciat statul cu peste 40 de milioane de lei, după ce a efectuat cheltuieli nejustificate pentru construcția gazoductului Tocuz-Căinari-Mereni.

SRL Moldovatransgaz este înterprinderea de bază pe teritoriul R. Moldova care asigură furnizarea gazului natural către consumatori, transportarea acestuia prin gazoductele magistrale în depozitarea subterană din Bogorodcianî (Ucraina), precum și în direcția Balcani.

Structura SRL Moldovatransgaz constă din trei sectoare de producere (Drochia, Chișinău și Vulcănești), o unitate de producere (Șoldănești) și are 663 angajați.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , ,

3 răspunsuri

 1. poftim si lucrul al organelor competente… putin mai mult de o luna de la investirea guvernului si nu se trece nici o zi fara perchezitii… si ma bucura mult faptul ca se actioneaza anume in privinta la astfel de intreprinderi strategice.!

  Apreciază

 2. In caz ca intradevar exista un astfel de membru al Consiliului de Administrare al intreprinderii ce are legaturi cu lumea criminala si are ce ascunde , pai organele de drept cu siguranta vor depistra lucrul dat si ii vor oferi pereapsa bine meritata . Sunt placut surprinsa sa vad operativitatea cu care lucreaza organele noastre si ma bucura faptul a si-au indreptat atentia asupra asemenea intreprinderi .

  Apreciază

 3. Evident ca e nevoie de perchezitii , nu puteau peste 20 mln de lei sa dispara asa din senin.
  CNA , deja poate fi comparat cu DNA-ul roman , arestarile se tin lant , mai ales dupa ce a fost retinut Filat.
  Acum ii vedem in actiune , ca pin nu demult era clar ca erau sub mina lui Filat si erau restrinsi in actiuni

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.