Sergiu Mocanu: Andrei Năstase este un om care îşi face interesele

Sergiu Mocanu. Foto: Evgheni Lachi / ipn.md

Sergiu Mocanu. Foto: Evgheni Lachi / ipn.md

Liderii Platformei DA, în special Andrei Năstase, sunt acuzați de către preşedintele Mişcării Antimafie, Sergiu Mocanu, că ar fi trădat interesele protestatarilor. Declaraţii în acest au fost făcute în cadrul ediției de aseară a emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

„Eu acum nu sunt auzit. S-au găsit alţii care, chipurile, luptă cu Plahotniuc. Andrei Năstase este un om care îşi face interesele şi i-a dezamăgit pe cei care protestează. El, chiar dacă va ajunge la putere, va pierde lupta cu Plahotniuc, aşa cum a pierdut-o şi Filat. Atunci când Filat a declarat război păpuşarului, am ştiut că nu va reuşi. Nu poate cineva care are atâtea ilegalităţi în spate să-l detroneze pe unul ca Plahotniuc. Acum protestul Platformei DA este acoperit de către Igor Dodon şi Renato Usatîi, care se ştie că sunt oamenii Moscovei. Năstase a trădat aripa liberală a protestatarilor”, a precizat Mocanu, citat de IPN.

Totodată, politicianul a precizat că nu vede în Năstase un duşman. „Duşmanul meu este Plahotniuc. Eu nu lupt cu Năstase, cu Ţopa, cu Platforma DA ori cu altcineva de acolo. Eu lupt cu Plahotniuc”,a spus Mocanu.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , , ,

9 răspunsuri

 1. Daca chiar si Mocanu a ajuns sa-i critice pe cei din Platforma DA, inseamna ca la ei treaba merge rau de tot. Dar era de asteptat dupa ce acestia au anuntat ca in urma alegerilor ar face alianta doar cu Dodon si Usatii si ar renunta la cursul european.

  Apreciază

 2. Mocanu vorbeste destul de constructiv in monologurile sale video, insa, in instanta de judecata sunt necesare probe… si care ma rog sunt averile d-lui sechestrate pentru 200 mii lei? de unde are atunci preacinstitul aerodrom si avioane?

  Apreciază

 3. Mocanu a ajuns la o cuncluzie bună în privința Platformei DA. Și are mare dreptate în punctul acesta de vedere. Dar a fost și de așteptat, șarlatanii ies tot timpul la iveală.

  Apreciază

 4. Năstase e un trepăduș ca și Mocanu apropo, ambii am mîncat din laba Țopilor, iar acum Țopa a decis să-l hrănească doar pe fin, care prin manipulare a folosit oamenii și i-a tras partid nașului.

  Apreciază

 5. Daca are sechestru bunurior in valoare de 200 mii lei , atunci apare o intrebare , de unde acest om ,,cinstit ” are la indemina un aerodrom si avioane .Dumnealui se arunca cuvorbe mari insa cind se ajunge la dovezi care ar demonstra veriditatea vorbelor spuse , multstimatul Mocanu nu le are la indemina .

  Apreciază

 6. Anul trecut, prin luna august, Mocanu a facut dezvaluiri despre interesele platformei ,,DA”, si despre legatura ei cu Jurnal TV si Antifa.. El mentiona atunci despre transformarea platformei in partid, ceea ce sa adeverit. Inca de atunci el a spus despre pierderea credibilitatii in aceasta platforma. Iar acum, cum sa nu-si piarda protestatarii increderea, daca ei fiind pro-europeni, participau la proteste pro-ruse?

  Apreciază

 7. Anul trecut, prin luna august, Mocanu a facut dezvaluiri despre interesele platformei ,,DA”, si despre legatura ei cu Jurnal TV si Antifa.. El mentiona atunci despre transformarea platformei in partid, ceea ce sa adeverit. Inca de atunci el a spus despre pierderea credibilitatii in aceasta platforma. Iar acum, cum sa nu-si piarda protestatarii increderea, daca ei fiind pro-europeni, participau la proteste pro-ruse?

  Apreciază

 8. Nastase a urmarit intotdeuna propriile interese (si ale Topilor) si de data aceasta a vrut sa o faca chiar cu „colaborarea” si „ajutorul” poporului.

  Apreciază

 9. mocanu toarna zoi pe platforma , ca ii este ciuda . Caci primu el a inceput razboiul contra mafiei de la guvernare, si aici hot top, apare Nastase si ridica aproape toata tara, dar lui Mocanu asa ceva nu i sa primit, ieseau la prosteste citeva sute de oameni. Si lui mocanu ii ciuda ca nastase se vira la bucata lui de piine, care el atit de mult sia dorito

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.