Un alt Vlad Filat se plimbă prin Chișinău. Vezi cine este!

Sergiu Mocanu. Captură video: n4.md

Sergiu Mocanu. Captură video: n4.md

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, este un produs al unei manipulări în piață și nu este cu nimic diferit de fostul premier Vlad Filat, consideră președintele Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu.

Mocanu spune că populația trebuie să fie atentă la ratingul care i se atribuie lui Năstase pentru că acest rating îl dau tot „oamenii din gașcă”, referindu-se probabil și la directorul Institutului de Politici Publice (IPP), Arcadie Barbăroșie.

„Andrei Năstase este un produs al unei manipulări în piață. Un om care din păcate cred că a dezamăgit enorm de mult și eu sper că lumea o să-și dea seama la un moment dat. Eu nu văd mare deosebire dintre el și Filat. Singura deosebire este că Filat a avut un buget mai mare. Mult mai mare decât el”, a spus Mocanu în cadrul ediției de aseară a emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

Referindu-se la ratingul care i se atribuie lui Năstase, Mocanu a spus că ar fi foarte atent cu acest rating.

„Eu aș fi foarte atent cu acest rating. Trebuie să știți că ratingurile le dau tot oamenii din gașcă. La noi majoritatea sondajelor sunt făcute pentru manipularea opiniei publice”, a declarat Mocanu, citat de HotNews.md.

De menționat că mai mulți experți din cadrul IPP, care au prezentat în ultimul sondaj Platforma DA și pe Năstase în trend ascendent, sunt simpatizanți și susținători al Platformei DA. Printre aceștia este și președintele IPP, Arcadie Barbăroșie, dar și unul dintre liderii DA, Igor Boțan.

Mocanu i-a criticat pe liderii DA și pentru decizia de a coaliza cu Igor Dodon și Renato Usatîi.

Platforma DA a alungat conștient sau inconștient oamenii liberali, proeuropeni din piață prin dezamăgiri și acum s-a unit cu Usatîi și Dodon pentru că ei practic oameni nu mai au. Și acum acoperire le-o dau Usatîi și Dodon. Au ajuns oamenii care au sperat că pot da jos mafia asta să ajungă pe mâna elementelor criminale de la Moscova”, a spus Mocanu.

Întrebat pe banii cui există Partidul DA, Mocanu a răspuns că acolo s-au adunat mai mulți bani și vin inclusiv din zona lui Lucinschi.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.