De ce protestatara VIP Natalia Morari aduce glamour-ul la protest?

Protestatara VIP Natalia Morari. Foto: realitatea.md

Protestatara VIP Natalia Morari. Foto: realitatea.md

Îmi pare că, dacă la Chișinău ar avea loc o eventuală revoluție, aceasta cu siguranță ar putea fi declarată drept una „glamour”. Această revoluție va dura în jur de 30 de minute – timp în care „revoluționarii” vor face câte o plimbare pe podium, scrie Petru Snobila.

Anume la această concluzie am ajuns după ce am urmărit excursia de azi (joi, 3 martie – n.r.) a jurnaliștilor în Parlament, în frunte cu Natalia Morari. Dacă cineva nu știe, ei au venit să ceară libertate de exprimare și libertate poporului. Nimic condamnabil, la prima vedere. Însă există un „dar”!

Natalia Morari_GancioAtrageți atenția la această poză comună cu acești dedicați luptători pentru dreptate. Nu obervați nimic ciudat? N-o să vă țin în suspans: sus-menționata Natalia Morari are tricoul băgat în pantaloni. Acest lucru e provincial cel puțin din două considerente. În primul rând – asemenea piesă vestimentară nu se poartă în așa fel, adică nu se bagă-n pantaloni. În al doilea rând – sus-menționata poartă astfel tricoul doar pentru a-și etala cureaua în fața celor care se pricep câtuși de puțin în trendurile de modă. Asemenea curea la sigur nu găsești în garderoba unui jurnalist de rând, pentru că e o curea „Gancio”, care costă, atenție!, aproape 500 de dolari SUA.

Ei bine, ești în relații de „prietenie” cu omul de afaceri Chiril Lucinschi, care își permite să facă asemenea cadouri costisitoare, la care muritorii de rând pot doar să viseze. Vrei o geantă „Hermes” de câteva mii de euro? Nici o problemă, „prietenul” va veni în grabă să-ți îndeplinească dorința. Dar pentru ce să aduci glamour-ul la protest?

Ale cui interese ar putea apăra asemenea protestatar VIP? Întrebarea e una retorică – ale oricui, mai puțin ale oamenilor simpli.

Drept urmare, această „ieșire în lume”, adică în Parlament, s-a transformat în „ora modei” de Moldova. Și totul s-a întâmplat exact ca în vestita piesă a trupei „Leningrad” despre pantofii Louboutin – principalul „exponat” fiind Morari, dar nu ideile pentru care aceasta cică luptă. Putem doar să ne imaginăm cât de mult s-a întristat jurnalista înainte de a apărea în fața parlamentarilor, aflând că trebuie să poarte tricou. Însă ieșirea din situație a fost găsită – tricoul băgat „в оху***ых штанах” și cureluța de la „Gancio” – anume așa arată revoluționarii moldoveni în ziua de azi.

VoxPublikaCategorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.