FOTO. Un concert SENZAȚIONAL de 8 Martie a adunat peste șase mii de oameni în centrul Orheiului

Concert de 8 Martie la Orhei. Foto: orhei.md

Peste şase mii de locuitori ai Orheiului şi oaspeţi ai oraşului s-au reunit aseară în Piaţa Vasile Lupu pentru a savura un grandios concert susţinut de vedete autohtone şi internaţionale, comunică Primăria Orhei.

Evenimentul a fost dedicat Zilei Internaţionale a Femeii, iar cei care au urcat pe scenă au avut doar cuvinte de laudă pentru omagiate.

Ian Raiburg, Catharsis, Randi live Band & UDDI și Sati Kazanova au încântat publicul cu melodii de suflet şi le-au închinat sărbătoritelor cele mai alese cuvinte.

Momentul culminant al serii însă a fost evoluarea în premieră a trupei DULCE BAND – formaţie care a reunit mai mulţi copii talentaţi din Orhei, selectați în urma concursului organizat de Casa de Producție „Jasmin”.

Prezent la eveniment, primarul Ilan Shor a venit cu un mesaj de felicitare în adresa doamnelor şi domnişoarelor. Edilul le-a dorit orheiencelor să se bucure mereu de dragostea bărbaţilor, să fie apreciate şi răsfăţate nu doar de 8 Martie, dar în fiecare zi.

„Dragi doamne, iubite mame, soții, fiice! Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, permiteți-mi să vă adresez cele mai sincere urări de bine. Să fiți sănătoase, să vă bucurați în permanenţă de respectul și dragostea celor din jur, iar primăvara să o purtați mereu în suflet. În calitate de primar al orașului Orhei, voi depune toate eforturile pentru ca toate femeile din Orhei să ducă un trai decent alături de familiile lor! La mulți ani, dragile noastre!”, a spus primarul de Orhei.

Evenimentul a fost sărbătorit până târziu, reunind oameni de diferite vârste. Ca de obicei, orheienii au rămas încântaţi de calitatea organizării şi prestația interpreților, potrivit unui comunicat al Primăriei Orhei.


Foto: orhei.mdCategorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.