FOTO. La Orhei vor fi realizate două mari proiecte de infrastructură. Detalii!

Ilan Shor vrea ca Orheiul să fie cartea de vizită a R. Moldova.

Primarul de Orhei, Ilan Shor, planifică să transforme orașul Orhei într-o adevărată oază de odihnă și relaxare. Astfel, pentru 2016, primarul a planificat mai multe acțiuni în acest sens, care vor face din Orhei o adevărată atracție turistică. 

„Vreau ca orașul nostru să fie cartea de vizită a Republicii Moldova”, a spus Shor în cadrul prezentării raportul de activitate și a priorităților pentru 2016.

Potrivit lui Ilan Shor „începând cu a doua jumătate a lunii martie, vom continua lucrările de reconstrucție a Parcului Ivanos, care includ asfaltarea trotuarelor și treptelor, iluminarea aleilor, instalarea băncilor şi reconstrucția parcării. O atenție deosebită va fi acordată amenajării terenurilor de joacă pentru copii. Ne-am propus ca acest parc să devină un adevărat refugiu pentru părinți și un centru de agrement pentru copii. Astfel, va fi construit un teren de joacă impunător pentru copii, care va corespunde tuturor standardelor de securitate și va fi pe placul copiilor”.

Edilul a mai menționat că vor fi efectuate lucrări de reparație a havuzului, va fi reconstruită scena și amenajate băncile din faţa acestuia, unde vor avea loc periodic un șir de activități culturale, spectacole, concerte pentru copii etc.

„Lacul Orhei este un alt proiect de importanță majoră pentru orășeni. După o analiză amplă, am luat decizia ca, începând cu această lună, să fie demarate lucrări de epurare a apei din lac, care, în prezent, reprezintă un adevărat pericol pentru orheieni. Concomitent, urmează să fie efectuate lucrări de înverzire și reconstrucție a digului, reamenajată plaja și perimetrul adiacent lacului. Plaja va fi amenajată atât pentru adulţi, cât și pentru copii, cu terenuri de joacă și locuri de odihnă. De asemenea, în curând, va fi construită o stațiune unde vor putea fi închiriate bărci”, a mai spus Ilan Shor.

Totodată, s-a decis ca, pe lângă cele 10 terenuri de joacă, construite anul trecut, în 2016, la solicitarea orășenilor, să fie construite și amenajate alte 25 de terenuri de joacă pentru copii.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , ,

2 răspunsuri

  1. Asta-i doar mai puțin de procent din miliardul manipulat de Ilan Șor. Unde-i restul băiețele? Câr ai dat lui Plahotniuc și cât ți-a rămas ție?

    Apreciază

Trackback-uri

  1. Orheiul se schimbă la față! O nouă inițiativă a lui Ilan Shor – Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.