Noul director al Radio Moldova este Veaceslav Gheorghişenco

Veaceslav Gheorghişenco. Foto: trm.md

Veaceslav Gheorghişenco. Foto: trm.md

Veaceslav Gheorghişenco a fost ales în funcţia de director al radiodifuziunii al IPNA Compania „Teleradio-Moldova” (TRM) cu votul a şase dintre cei nouă membri ai Consiliului de Observatori (CO) al TRM, prezenţi la şedinţa de astăzi, 11 martie, potrivit trm.md.

La concursul pentru funcția de director Radio Moldova s-au înscris trei candidați, care astăzi și-au prezentat proiectele de intenție. Este vorba de Petcu Adrian, Gheorghișenco Veaceslav, Țurcanu Vladimir.

Pentru candidatura lui Adrian Petcu a votat un singur membru a CO – Lilia Gurez. Candidatura lui Vladimir Țurcanu a întrunit, la fel, un singur vot din partea CO – din partea Ludmilei Vasilache.

Amintim că, în data de februarie 2015, a expirat mandatul directorului Radio Moldova. Veaceslav Gheorghișenco a asigurat, până în prezent, interimatul funcției de director al postului public de radio.

Pe parcursul anului trecut, CO a făcut două tentative de a alege directorul Radio Moldova, care au eșuat. Prima a avut loc pe 24 aprilie, iar a doua pe 5 iunie. Atunci, niciunul dintre candidaţii care au participat la concurs nu a reuşit să întrunească numărul necesar de voturi.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.